Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Ace Geliyor, Özellikler Fena! İsimlendirme OPPO’dan


OnePlus şimdi de telefon isimlerini OPPO’dan almaya başladı. Şirket, OnePlus Ace adlı üst segment yeni bir telefon üzerinde çalışıyor.

Görünüşe bakılırsa OnePlus şimdi de  telefonlarının isimlerini OPPO’dan ödünç alıyor. Geçen yıl resmen gerçekleşen ortaklıktan sonra OnePlus ve OPPO markalarının pek çok alanda birlikte hareket ettiklerini görüyoruz. OPPO markalı bir telefon başka bir pazarda OnePlus bir telefona dönüşebiliyor. OnePlus daha da ileri giderek Çin’deki telefonlarında ColorOS arayüzü sunmaya başladı. İki arasında daha önce kapalı kapılar arasında yürütülen ortaklığın resmiyet kazanması sonrası markaların bu kadar iç içe geçeceğini hesaba katmıyordu. Son gelişmeye bakacak olursak OnePlus bu defa telefon isimlendirmelerini OPPO’dan ödünç alacak.

OPPO daha önce üst segmette konumlandırılan OPPO Ace adlı telefonlar duyuruyordu. Bir süredir suskun kalınan seri görünüşe bakılırsa OnePlus tarafına taşınıyor. Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station’a göre OnePlus Ace adında yeni bir telefon hazırlanıyor. Bu telefon bir süreden beridir haberlere konu olan OnePlus 10R’nin ta kendisi olacak.

İsimlendirme mobil dünyası için yeni bir gelişme olmasa da, OnePlus cephesindeki model karmaşasını ortadan kaldırabilir. OnePlus 9 serisi altında geçen birçok telefon tanıtıldı ve bir süre sonra bunlar son kullanıcıda kafa karışıklığına neden oluyor.

OnePlus Ace Başlıca Özellikleri

OnePlus Ace’in başlıca özelliklerine gelince; telefona MediaTek’in yeni nesil Dimensity 8100 işlemcisi güç verecek. 150 watt hızlı şarj desteğiyle çıkış yapacak telefonun ana kamerasında 50 megapiksel çözünürlüğündeki Sony IMX766 görüntü sensörü yer alacak.

Telefonda ayrıca 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızında çalışan AMOLED ekran yer alacak. Kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak OnePlus Ace’ın ne zaman tanıtılacağı şu an için bilinmiyor.

OnePlus 10 Dimensity 9000 ile Abisine Kafa Tutacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu