Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy S6 edge Plus Android 7.0 güncellemesi Türkiye’de!

Galaxy S6 edge Plus Android 7.0 Nougat güncellemesi nihayet başladı. Samsung’un 2015 yılı tepe modellerinde S6 edge Plus Nougat güncellemesi global pazarda ilk olarak ülkemizde başladı. Hatırlayacak olursak; Galaxy Note 5 Android 7.0 güncellemesi de yine ilk olarak ülkemizde dağıtıma sunulmuştu.

Galaxy S6 edge Plus Android 7.0 güncellemesi başladı!

OTA (şebeke sunucuları) ve Kies üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme 1.4 GB’a yakın bir büyüklükte. İndirmek için Wi-Fi bağlantısı önerilen güncelleme beraberinde önemli yenilik ve gelişmeler getiriyor.

Galaxy S6 edge Plus Android 7.0

Samsung’un daha önce Galaxy S7 serisi, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modellerine sunduğu Grace UX adlı kullanıcı arayüzünü bu defa S6 edge Plus modeline getiriyor. Güncelleme ayrıca performans geliştirmeleri, yeni bildirim özelliği, hızlı ayarlar tuşunda iyileştirmeler, çoklu pencere kullanılabilirliğinde iyileştirmeler, ayarlar menüsünde iyileştirmeler, Samsung Pass özelliğinin eklenmesi ve uygulama yükleme hızında bazı geliştirmeler içeriyor.

Galaxy S6 edge Plus telefonunuzda Ayarlar> Cihaz hakkında > Güncellemeleri manuel indir yolunu izleyerek yeni Android sürümünü indirmeye başlayabilirsiniz.

Kırmızı iPhone 7 satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu