GenelGüncel Teknoloji HaberleriİnternetTeknoloji

Yurtdışı Telefon Kullanımında Sınırlar Kalkıyor mu?

Akıllı telefonlarımız her an yanımızda ve bizi dünyaya bağlıyor. Hem kişisel aramalar hem de sosyal medya için kullandığımız akıllı telefonlarımız ile yurtdışına çıktığımızda ise kabus başlayabiliyor. Vodafone gibi global şirketler RED tarifeleri ile kullanıcılarına yurtdışında da aynı servisi sağlayabilirken diğer Operatörlerin yurtdışı abonelik ücretlerini iyice öğrenmek gerekiyor ki daha sonra kötü hatta kabus gibi bir sürprizle karşılaşmayın. Artık Yurtdışı Telefon Kullanımı şeklimiz tamamen değişecek!

Yurtdışı Telefon Kullanımı

Yurtdışı Telefon Kullanımı Değişiyor Tüm Avrupa Aynı Tarife ile Gezilebilecek!

Bugün yapılan bir açıklama ile Avrupa Birliği ülkeleri sınırları ortadan kaldırmalarının yanında telefon görüşmeleri ve data harcamalarındaki sınırları da ortadan kaldırıyor ve kullanıcıların Avrupa’da hangi ülkeye giderlerse gitsinler kullandıkları tarife üzerinden cep telefonlarını kullanabilmelerine olanak sağlıyor.

Ülkemizdeki GSM Operatörlerinin bu durum karşısında nasıl bir tutum alacaklarını çok ama çok merak ediyoruz. Yurtdışına giden biriyseniz sürekli Wi-Fi şifresi aramaktan deliye döndüğünüzü tahmin edebiliyoruz. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?

LG K4 3 saat içinde kapına gelsin mi? Hem de indirimli

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu