AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple Watch: Karışmayın Bende! Yine Yaptı Yapacağını

Günümüzün en başarılı akıllı saat serisi olan Apple Watch, 2020’nin 4’ncü çeyreğinde dünyanın en çok satan akıllı saat serisi oldu.

iPhone 13 serisi ile merak konusu olan Apple, 2021 yılı için de yepyeni yenilikler üzerinde çalışmaya devam ederken diğer alanlardaki başarısı ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Katlanabilir bir iPhone modeli için çeşitli patentler alan ve akıllı telefon sektörüne domba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan teknoloji şirketi, geçtiğimiz hafta Çinli tedarikçi BOE ile el sıkıştı. Katlanabilir iPhone modelinin ekranı için BOE ile anlaşan şirket akıllı saatleri ile de milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Yıllar önce Apple Watch serisi ile akıllı saat pazarına giren şirket başarısına dair meyveleri toplamaya devame ediyor.

Bilindiği üzere Apple Watch serisinden herhangi bir akıllı saate sahip olan kullanıcılar telefonlarında yapabildikleri birçok işlemi akıllı saatleri ile hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Hatta kullanıcılar bildirimlere akıllı saatleri ile daha basit bir şekilde ulaşabiliyor ve tepki verebiliyorlar. Hal böyle olunca da serinin milyonlarca satması da kaçınılmaz oluyor.

"<yoastmark

Apple Watch 2020’nin 4’ncü Çeyreğinde Dünyanın En Çok Satan Akıllı Saati Oldu

Serinin başarısını yakından takip eden TeknoBurada ekibi olarak bu gelişmeye pek de şaşırmadığımızı açıkça ifade edebiliriz. Rakiplerine nazaran daha kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip olan seri, tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine milyonlarca satmayı başardı. Kullanıcıların nabzına kadar erişen ve sağlıklarını da yakından takip eden akıllı saat serisi adeta peynir ekmek gibi sattı. 2020’nin 4’ncü çeyreğinde satılan akıllı saatlerin yüzde 40’lık oranı Watch modellerinden oluşurken özellikle Watch Series 6 ve Watch SE’nin 4’ncü çeyrekte 12.9 milyon adet sattığı ifade edildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu