Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Katlanabilir Telefonları Tüm Dünyada Satışa Çıkaracak


Yeni bir rapora göre OPPO iki yeni katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Find N’in aksine bu iki telefon küresel çapta satışa sunulacak.

OPPO’nun geçen yıl duyurduğu ilk katlanabilir telefonu OPPO Find N hem ekran yapısı hem de yeni nesil menteşe sistemi nedeniyle kullanıcılardan tam not aldı. Fakat OPPO büyük takdir toplayan bu telefonu Çin dışında satışa çıkarmadı. Yeni bir rapora bakılırsa Çinli şirket iki yeni katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor ve söz konusu iki telefonu bu defa Çin dışına çıkaracak. OPPO’nun iki katlanabilir telefonu kısa süre önce AB Fikri Mülkiyet Ofisi’nde onay aldı ve telefonların ticari isimlerinin Find N Fold ve Find N Flip olduğu görüldü.

OPPO Katlanabilir Telefonlar Hazırlıyor

Find N Fold, geçen yıl tanıtılan OPPO Find N’in devam modeli olacak. OPPO’nun yeni bir isimlendirme ile karşımıza çıkaracağı telefonda kompakt yapının korunup korunmayacağı henüz bilinmiyor. Bunun yerine Galaxy Z Fold 4 ya da Xiaomi Mix Fold 2 benzeri bir telefonla karşılaşabiliriz.

OPPO Find N Flip modeline gelince; Galaxy Z Flip 4’ün önemli rakiplerinden biri olacaktır. OPPO’nun dikey yönde katlanabilen bu telefonda nasıl bir dizayna yer vereceği merak konusu. Hem Galaxy Z Flip serisi hem de Huawei P50 Pocket göster ki, kullanıcılar dikey yönde katlanabilen telefonlara daha fazla ilgi göstermekte.

OPPO’nun yeni katlanabilir telefonu Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Telefonlara dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

OPPO Reno 7 inceleme! Telefon Değil Mikroskop

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu