Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X7 Pro üstün özellikleri ile adeta yargı dağıtmaya geliyor!!!


Realme’nin yaklaşan amiral gemilerinden biri olan X7 Pro, neredeyse tüm özellikleriyle birlikte ortaya çıktı.

Son zamanların yükselen yıldızı Realme, 1 Eylül tarihinde iki yeni amiral gemisi ile pazara iddialı bir giriş yapacak. Bu cihazlardan biri olan Realme X7 Pro, tanıtım tarihinin yaklaşması ile beraber neredeyse tüm özellikleri ile birlikte sızdırıldı. Aslında cihaz daha önceden TENNA’da sızdırılmıştı; Ancak çok fazla bir bilgi vermiyordu. Fakat bugün ortaya çıkan veriler, telefon hakkında neredeyse merak ettiğiniz her şeyi ortaya koyuyor.

RMX2121 model numarası ile gelecek olan X7 Pro, 184 gram ağırlığında ve 160,8 × 75,2 × 8,5 mm boyutlarına sahip olacak. Ayrıca  2400 × 1080 piksel çözünürlüğe sahip kavisli AMOLED bir ekran ile gelecek. Bu ekran, parmak izi tarayıcısını desteklemesinin yanı sıra ayrıca 120Hz yenileme hızına da sahip olacak.

Günümüz modası delikli bir ekran tasarımı ile gelecek olan Realme X7 Pro, 32 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olacak. Bu selfie kamerası da ekranın içine gömülü olarak gelecek.

Realme-X7-Pro

İşlemci özelliklerinden konuşacak olursak cihaz, saatte  2,6 GHz çalışan bir yonga setinden güç alacak. Bu yonga setinin hangisi olacağı henüz netlik kazanmasa da tüm iddialar ve söylentiler, MediaTek Dimensty 1000 yonga seti olacağı yönünde.

Hafıza ile ilgili ortaya çıkan sızıntılara göre X7 Pro, 6/8GB RAM ve 128/256GB dahili depolama seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Kamera olarak ise arkada sırasıyla; 64 + 8 + 2 + 2 megapiksellik dörtlü bir yapılandırma olacak.

Son olarak 4.500 mAh’lik pil ile gelmesi beklenen bu telefon, kolayca ve çabucak dolum yapmanızı sağlayan 65W hızlı şarjı da destekleyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu