Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds 2 Kanlı Canlı Görüntülendi

Samsung’un yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds 2 kanlı canlı görüntülendi. Bakalım tasarımsal açıdan kulaklığımızda yenilik olacak mı?

Güney Koreli Samsung’un yakında kablosuz kulaklık serisine Galaxy Buds 2 olarak adlandırılan bir sonraki ürününü eklemesi bekleniyor. Kulakiçi kulaklıkların yeni bir tasarım ve üç renk seçeneği sergileyen çizimleri ise etkinlikten günler öncesinde sızdırıldı.

Galaxy Buds 2 nasıl olacak?

Buds 2 olarak isimlendirilecek olan bu kulaklık özellikle çift tonlu kaplamaya sahip eski Galaxy Buds+ ile karşılaştırıldığında, genel olarak çok daha temiz tek tip bir tasarıma sahip. Galaxy Buds 2 parlak bir yüzeye sahip görünüyor. Ayrıca yeni kulaklığın dışı yuvarlak ve pürüzsüz olacak.

Her bir kulaklığın dışında görünen iki mikrofon görünüyor. Söylentiler, Buds 2’nin aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olacağı yönünde. Ancak bu modelde şeffaf modun olmayacağı söyleniyor. Şarj kutusu da Galaxy Buds Pro ve Galaxy Buds Live’a benzeyen kare bir tasarıma sahip olacak.

Galaxy Buds 2

Renk için Samsung, Galaxy Buds 2’yi Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil renk olmak üzere 4 seçenekte sunacak. Diğer söylentiler, şarj kutusunun içinde 500 mAh pil olacağını ve her kulaklığın 60 mAh pile sahip olacağını öne sürüyor. Merakla beklenen Galaxy Buds 2’nin 28 Haziran’daki MWC 2021 etkinliği sırasında duyurulması bekleniyor.

Fiyat konusunda Samsung’un henüz nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Galaxy Note 20 serisini bu yıl tanıtmayacak olan Samsung, bu yüzden ön siparişte kulaklık dağıtmayacak. Bu yüzden kulaklığın fiyatının makul bir seviyede olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu