Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Amazfit T-Rex Pro 2 Sızdırıldı! Canavar Geliyor


Akıllı saatlerin kral markası Amazfit, T-Rex Pro 2 ve Vienna modelleri ile gündeme çıktı. Akıllı saatler iddialı gözüküyor. İşte detaylar.

Mart 2021’de Huami, Amazfit T-Rex Pro dayanıklı akıllı saati piyasaya sürmüştü ve şimdi yeni bir raporlar, markanın yakında bu akıllı saatin başka bir akıllı saatle birlikte piyasaya sürebileceğini ortaya koydu. Amazfit T-Rex Pro 2 ve Amazfit Vienna olarak kayıtlara geçen bu akıllı saatler tasarımlarıyla gündemde. Gelin onlara göz atalım.

Amazfit T-Rex Pro 2 ve Amazfit Vienna Dikkat Çekiyor

Ünlü kaynaklardan gelen raporlar, yakında tanıtılacak olan T-Rex Pro 2 modelinin titanyum gövde ve safir cam ekrana sahip olacağını gösteriyor. Akıllı saat böylece birinci sınıf malzemelere sahip olacak. Dayanaklılığının da bu ölçüde çok sağlam olacağını düşünüyoruz.

Görsellere baktığımızda T-Rex Pro 2’nin silikon kayışlarıyla kurulumu tamamlayacak. Raporlar, bu akıllı saatin 454×454 piksel çözünürlüğünde ve 1.000 nit parlaklığa sahip olan 1.39 inç AMOLED ekran ile geleceğini gösteriyor. Oldukça dayanıklı olacak akıllı saat, askeri sınıf 15 MIL-STD-810G sertifikasına sahip olacak ve 10ATM su geçirmezlik derecesi ile gelecek.

Amazfit T-Rex Pro 2

Akıllı saatteki biyometrik sensör, geliştirilmiş BioTracker 3.0 PPG olarak biliniyor. Bu sensör kullanıcının kalp atış hızını ve kan oksijenini izleyecek. Akıllı saatin yoğun kullanımda 10 gün ve normal kullanımda yaklaşık 24 gün ömre sahip 500mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Saat, 32MB RAM ve 512MB dahili depolama alanı getirecek.

Ayrıca Amazfit’in bu T-Rex Pro 2 modeline Vienna isimli bir başka akıllı saat modeli de eşlik edecek. Ancak bu saatin özellikleri tam olarak bilinmiyor. Yakında tanıtılması beklenen bu iki akıllı saatin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu