Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

ZTE Axon 30 Ultra: Profesyonel Kamera Gibi Telefon Yapmışlar!

15 Nisan günü tanıtım etkinliği düzenlenecek olan ZTE Axon 30 Ultra modelinin kamera özellikleri hakkında bazı şaşırtıcı detaylara ulaştık!

ZTE Axon 30 Ultra olarak adlandırdığı yeni amiral gemisi modeli ile birlikte özellikle kamera anlamında pek çok rakibine kafa tutuyor gibi görünüyor. Cihazın kamerasıyla yapabildiklerini gördüğünüz zaman eminiz ki sizler de aynı düşünceye sahip olacaksınız. Bu modelin kendi kamerasıyla neler yapabildiklerine geçmeden önce kamera setinden bahsedelim ve bakalım yeni kamera canavarımız bizlere neler sunuyor!

  • 64 megapiksel ana kamera, f / 1.6 diyafram açıklığı
  • 64 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 13 mm odak uzaklığı
  • 64 megapiksel portre kamera
  • 8 megapiksel süper zoom Periskop telefoto kamera, 123 mm odak uzaklığı, 5x Optik yakınlaştırma

ZTE Axon 30 Ultra 3 Kamera İle Eş Zamanlı Video Çekebiliyor! 

Yanlış duymadınız! Bu cihaz aynı anda 3 adet video çekebilme özelliğine sahip! Markanın konuyla alakalı olarak yayınladığı videoyu izlediğiniz zaman aynı anda 3 adet fotoğraf çekebilen bu cihazın bu işte ne kadar başarılı olduğunu fark edeceksiniz.

Elimize geçen kaynaklara göre bu telefon aynı zamanda ön tarafta da dünyanın en küçük kamera deliğine sahip olacak! Bu rekoru Redmi K40’dan alıp kendisine geçiren cihaz böylelikle daha zarif ve şık görünecek. Üstelik bu cihaz iddialara göre gece fotoğraflarını son derece başarılı olarak kaydedebiliyor.

Örnekte de görmüş olduğunuz üzere cihaz 3 adet kamera lensi ve yapay zekası ile birlikte harikalar yaratıyor. İki görsel arasındaki farkı su yüzeyine baktığınız zaman anlamak güç değil. İlk fotoğrafta sağ aşağı bölgede bulunan siyah renkteki tekne ikinci fotoğrafta çok daha net şekilde belli oluyor.

Haberimizin devamında cihazın kendi kamerası ile çekilen bazı fotoğrafları ve markanın altına yorum olarak olarak eklediklerini sizlere iletiyor olacağız.

ZTE Axon 30 Ultra Fotoğraf Performansı

Cihazın hassas ana kamerası ile birlikte çekilen bir gece fotoğrafı. Güzellik konuşmaktan ibaret değildir!

ZTE Axon 30 Kamera

Yine gece ortamında çekilmiş, parlak nesnelerin yanında insanın harika ayırt edildiği bir fotoğraf. Modelin ve arka planın birbirinden ayrılma dengesi adeta mükemmel!

ZTE Axon 30 Ultra Üçlü Kamera

3 kameranın da aynı anda çektiği fotoğrafların görünümü

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu