AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerTecno Mobile

TECNO SPARK 9 Serisi Türkiye Topraklarında!

Tecno Mobile ülkemize yatırım yapmaya devam ediyor. Şimdi de Tecno Spark 9 serisi ülkemizde satışa sunuldu.

Son dönemin parlayan yıldızı olan Tecno Mobile yeni ürünlerini ülkemizde satışa sunmaya tam gaz devam ediyor. Firma şimdi de Tecno Spark 9 modeli ile karşımıza çıktı. Türkiye pazarına giriş yapan bu seri uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Firmanın sevilen telefonu Spark 9 Pro ülkemizde 5.599 TL’den satılacak. Spark 9T ise 4.699 TL’den Android tutkunlarını karşılayacak.

Telefonda bizi 6.6 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde ekran karşılıyor. Bu ekran 90 Hz tazeleme hızına sahip olması ile dikkat çekiyor. Spark 9 Pro’nun kalbinde ise sekiz çekirdekli MediaTek Helio G85 yonga setine yer veriliyor. RAM konusunda ise 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi tercih ediliyor.

Şimdi gelelim kameralara. Cihazın arakasında 48MP (f/1.7birincil) + 2MP (f/2.4 derinlik) + 2MP (f/2.0 AI Lens) ve önünde ise çift LED flaşlı 32MP ön kamera yer alıyor. Selfie tutkunları bu telefonun ön kamerasına resmen bayılacak diyebiliriz. Kutusundan Android 12 işletim sistemi ve 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile çıkan telefonun Çin ve Hindistan pazarında satışa sunulacağını belirtelim.

Tecno Spark 9T

Spark 9T modelinde ise 6.6 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran yer alıyor. Full HD+ çözünürlük sunan ekran, standart yenileme hızı sunuyor. Böylelikle giriş seviyesine uygun bir ekran deneyimi kullanıcılara aktarılmış oluyor. Arkada üç adet lens ve önde bir adet su damlası çentikli kamera yer alıyor. Telefona güç veren MediaTek Helio G37 yonga seti, 4GB RAM ve 128GB’a kadar dahili depolama destekliyor. microSD kart desteği ile depolama genişletebiliyor. Akıllı telefon bu özellikleriyle giriş seviyesinin beklenen performansını sağlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu