AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple AirPods Pro 2 Yeni Sızıntıları ile Tekrardan Gündemde

Şirketin heyecanla beklenen yeni kulaklığı Apple AirPods Pro 2 yeni sızıntılarıyla ipuçları veriyor. İşte cihazın son detayları.

AirPods 3’ün duyurulmasının ardından şirket, potansiyel olarak gelecek yıl çıkacağı söylenen Apple AirPods Pro 2 üzerinde çalışıyor. Pro 2’nin sapsız bir tasarıma sahip olabileceği daha önce duyurulmuştu. Ancak yeni sızdırılan ve iddia edilen görüntüler, önceki iddialarla çelişen bilgileri ortaya çıkardı.

Yeni Sızıntılar AirPods Pro 2’nin Aynı Tasarım ve “Cihazımı Bul” Desteği ile Geleceğini İddia Etti

Taslak görüntüler, AirPods 2’yi gövde tasarımıyla gösteren MacRumors tarafından elde edildi. Sızıntıların da Apple’ın dahili kaynaklardan geldiği iddia edildi.

Görsellerde görüldüğü gibi Pro 2, orjinal AirPods Pro ile aynı tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, kulaklıkların altında bir optik sensör bulunmuyor. Ancak Apple, AirPods 3’ün lansmanı ile bu sensörlerden uzaklaştı ve Pro 2’de bu değişikliğin olması kuvvetle muhtemel. Pro 2, bu sensör yerine cilt algılama sensörü ile gelebilir.

Pro 2’nin şarj kutusu daha fazla varyasyon sunacak gibi de görünüyor. Altta hoparlör deliklerine sahip olan bu şarj kutusu garip ancak bu özelliğin iOS 16 ile sunulacağı öne sürüldü. Kasada ayrıca bir kayış takmak için kullanılacak metal halka için bir nokta da bulunacak.

Tasarıma gelirsek bu yeni sızıntı, şarj kutusunun daha önceki sızıntıların bilgilerini yanlış olduğunu öne sürüyor. Apple’ın yeni kulaklığı hakkında daha fazla bilgi edinir edinmez sizlere yeni ayrıntıları ulaştıracağız. Takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu