Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi hatalı son MIUI güncellemesi hakkında konuştu!


Xiaomi’nin geçtiğimiz gün dağıtıma çıkardığı MIUI güncellemesi, Mi 9 SE kullanıcıları için tam bir hayal kırıklığı oldu. Şirket şimdi güncellemeye ilişkin açıklamada bulunuyor.

MIUI 10.3.1.0 yapı numarasını taşıyan güncelleme, Avrupa’daki bazı Mi 9 SE kullanıcılarının epey canını sıktı. Güncellemeyi yaptıktan sonra bazı telefonların ekranlarında “Sistem çöktü” uyarısı belirleye başladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

MIUI güncellemesi Xiaomi Mi 9 SE modelini çökertti
MIUI güncellemesi Xiaomi Mi 9 SE modelini çökertti

Xiaomi’den MIUI güncellemesi hakkında açıklama

Yeni güvenlik düzeltmeleri ve Ay modu kamera çekim özelliğini getiren güncellemeye ilişkin birçok platformda şikayetler artınca Xiaomi’den konuya ilişkin bir açıklama geldi. Şirketin resmi forumda yaptığı açıklama şu şekilde:

 “Xiaomi, Mi 9 SE için en son OTA üretici yazılımı güncellemesinde (V10.3.1.0.PFBMIXM, V10.3.1.0.PFBEUXM) bir hata olduğunu tespit etti ve bu hata cihazın yanlış çalışmasına neden olabilmekte. Kullanıcılardan birkaç şikayet aldıktan sonra bu güncellemeyi yayınlamayı durdurduk ve bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar teknik yardım için müşteri destek ekibimize (https://www.mi.com/global/support/contact/) başvurabilir. ”

Telefonu şu an kullanılmaz durumda olan Xiaomi Mi 9 SE sahiplerine önerimiz en yakın Mi teknik destek merkezini ziyaret etmeleri. Telefonunuz garanti kapsamı dışındaysa yazılım konusunda tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. Eğer söz konusu güncelleme size henüz ulaştıysa güncellemeyi yapmamanız konusunda sizi uyaralım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu