Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12.5 Enhanced Edition Türkiye’ye Geliyor


Xiaomi, MIUI 12.5 Enhanced Edition güncellemesi için müjdeli haberi verdi. Güncelleme yakında Türkiye pazarına da gelecek.

Xiaomi Mi Mix 4 etkinliği sırasında Çinli teknoloji devi karşımıza MIUI 12.5 Enhanced Edition sürümü ile çıkmıştı. İlk olarak Çin’deki Xiaomi, Redmi ve POCO modellerine geleceği açıklanan bu güncelleme için bugün müjdeli haber geldi. Xiaomi’nin açıklamasına göre yeni arayüz güncellemesi 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren global pazara açılacak.

MIUI 12.5 Enhanced Edition Türkiye’ye geliyor

Türkiye pazarına da 2021 yılı bitmeden gelecek olan bu arayüz güncellemesi ilk olarak Mi Mix 4, Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro modellerinde kullanıldı. MIUI 12.5’e ek olarak yeni özellikler sunan bu güncelleme ilk etapta firmanın amiral gemisi ve üst segment telefonları için yayınlanacak.

Güncelleme ilk olarak Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Poco F3, Mi 11X Pro, Mi 10T ve Mi 10T Pro ve Poco F2 Pro modellerine gelecek. Daha sonra firmanın orta menzilli telefonlarına da bu sürümün gelmesi bekleniyor. MIUI 13 arayüz güncellemesi henüz yetişmediği için kullanıcıların gönlünü almak isteyen Xiaomi, bu genişletilmiş sürüm ile telefonları hatalarından arındıracağı gibi yeni özellikler ile de dikkatleri üzerine çekecek.

MIUI 12.5 Enhanced Edition

Xiaomi’nin uzun bir süredir Apple ve Huawei gibi bir ekosistem oluşturmak istediği söyleniyor. Bu ekosistem muhtemelen MIUI 13 ile sunulacak. Bu yüzden yeni arayüz güncellemesi biraz gecikecek. Çinli firma MIUI 13’ü daha fazla cihazına sunarak ekosistemini genişletmek isteyecektir. MIUI 12 ile bir dizi hata ile karşılaşan Xiaomi bakalım bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu