Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknolojiVivo

iQOO 3 Neo 144Hz dedi! 120Hz’leri pistten alalım

Bugün ortaya çıkan bir tanıtım afişi sonrasında iQOO 3 Neo 144Hz ekran tarama hızı ile geleceği ortaya çıktı. Peki telefon bize başka neler sunacak?

Vivo‘nun alt markası ya da daha doğrusu üt markası olan iQOO geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ilk nesil Neo ile pazara girdi ve ilk andan itibaren “en iyisini sunacağım” imajını da bizlere verdi. 23 Nisan tarihinde Vivo iQOO bir lansman yapacağını duyurdu ve görünen o ki 3. nesil telefon ile karşılaşacağız. Bugün ortaya çıkan tanıtım afişine göre iQOO 3 Neo 144Hz ekran tarama hızı ile gelen dünyanın ilk telefonu olacak.

Vivo bize ne sunacak bu şimdilik belirsiz ama iQOO‘nun yine donanım şovu yapacağını varsayabiliriz. Huawei 90Hz, Samsung da ancak Full HD+ çözünürlükte 120Hz tarama hızlarını bizlere sunabilirken BBK Holding çatısı altındaki OPPO, Vivo ve OnePlus‘ın resmen şov yaptığını görüyoruz.

Ortaya çıkan diğer detaylar ise yonga seti ve hafıza standardı. İlk kez Redmi tarafından kullanılan UFS 3.1 hafızanın 2020 yılı içine artık standartlaşmaya başlayacağını görebiliriz. iQOO 3 Neo‘nun da bu hafızaya geçiş yaptığını görüyoruz.

Bununla birlikte takdir edeceğiniz üzere telefonda Snapdragon 865 yonga seti bulunacak. Kamera tarafında ve diğer detaylar ile bize ne sunulacak bunu öğrenmek için biraz daha beklememiz lazım. Kısa bir süre içinde tüm her şeyi öğrenmiş oluruz…

Vivo Türkiye Genel Müdürü Andy Liu… Seni bekliyoruz reis…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu