Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerNubia

Red Magic 8 Pro Hızlı Şarjı ile Dikkat Çekecek

Nubia’nın yeni canavarı Red Magic 8 Pro kendini göstermeye başladı. Bu telefonda tam 165W hızlı şarj desteği yer alacak. İşte detaylar.

Nubia Red Magic 8 Pro önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi olarak anavatanı Çin’de tanıtılacak. Telefonun aldığı 3C sertifikası ise bugün telefonun özelliklerini ortaya koydu. Telefon hakkında pek bir şey ortaya çıkarmasa da, şirket bir sonraki oyun telefonunun Qualcomm’un yakın zamanda tanıtılan Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile beslenmesi bekleniyor.

Ek olarak, 3C sertifikası yeni Red Magic oyun telefonunun 165W kablolu şarj desteği ile geleceğini ortaya koyuyor. Bu, Red Magic 7 Pro ve Red Magic 7S Pro’daki 135W bu yıl bir üst seviyeye çıkacak gibi görünüyor. 135W hızlı şarj 5.000 mAh kapasiteli bataryayı 15 dakikada sıfırdan %100’e şarj edebiliyordu. Bu nedenle hücre boyutu aynı kalırsa artan şarj kapasitesi bunu daha da düşürebilir.

Şarj gücünün yanı sıra, Red Magic 8 Pro’nun önceki iki sertifika aracılığıyla Bluetooth 5.2 ve 5G bağlantısına sahip olacağı da kesinleşti. 12 GB RAM ve hatta 16 GB RAM opsiyonu ile gelmesi beklenen bu telefon 2023 yılının en hızlı telefonları arasında yer almayı başaracak.

Red Magic 8 Pro

Türkiye pazarını teğet geçecek olan yeni canavarın kamera tarafında da çok iddialı olması bekleniyor. Özellikle Pro modelde 200 Megapiksel çözünürlüğünde sensörün yer alacağı bile söylentiler arasında yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu