Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO 7 Legend Efsane Olmaya Geliyor! Türkiye’ye de Gelse…

Merakla beklenen ve bir süredir de haberlerini yaptığımız iQOO 7 Legend adım adım geliyor. Peki özellikler ve fiyat ne olacak?

Vivo‘nun alt markası olan iQOO, global pazara açılma eğilimleri içinde. Çin pazarında beklenmeyen bir başarı ortaya koyan iQOO artık Hindistan pazarında da satışta ve görünen o ki; önümüzdeki dönemde markanın yeni bir “realme” olması hedefleniyor. Bir süredir dedikoduları ortada dolaşan ve Hindistan’daki en ucuz Snapdragon 888’li telefon olmaya aday iQOO 7 Legend bugün detayları ile ortaya çıktı.

Telefon bildiğiniz üzere Ocak ayında Çin pazarında iQOO 7 adıyla tanıtılmıştı. iQOO’nun Hindistan CEO’su Gagan Arora yaptığı ilk açıklamada telefonun 535 dolar seviyesini geçmeyeceğini resmen duyurdu. Dün iQOO Hindistan ekibi iQOO 7 Legend‘in gelişmiş bir LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama sürümü ile geleceğini de açıkladı. Bununla birlikte yonga seti dediğimiz üzere Snapdragon 888 olacak. Yine telefonda 6,62 inç boyutunda Full HD+ destekli AMOLED bir ekran bulunacak. Ekranın tarama hızı ise 120Hz olacak. HDR10+ desteği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Telefonda 4.000 mAh pil olacağı söyleniyor. Burada en merak edilen şey ise iQOO 7 Legend’in iQOO 7 gibi 120W hızlı şarj desteğine sahip olup olmayacağı? Bize sorarsanız bu özellik sadece Çin’e özel olacak gibi görünüyor. Kamera tarafında ise iQOO yine iddialı. OIS destekli 48 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel telefoto kamera ve 120 derecelik 13 megapiksel süper geniş açı sensör telefona ihtiyacı olan kamera gücünü sağlayacak.

Bakalım iQOO‘nun Türkiye ve Avrupa yolculuğu nasıl başlayacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu