Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 Kullanıcıları İçin GPU Sürücü Güncelleme Müjdesi

Qualcomm’un Snapdragon 765 ve 865 yonga setiyle getirdiği GPU güncelleme desteğine, artık Meizu 17 serisi de dahil edildi…

Akıllı telefon pazarının başarılı şirketlerinden Meizu, donanımın yanı sıra yazılım olarak da oldukça iyi işler çıkıyor. Cihazlarında kendi geliştirdiği arayüzü Flyme’yi kulanan Çinli üretici; arayüzüne eklediği pek çok yenilik ile, telefonlarını hem daha fazla özelliğe kavuşturuyor, hem de daha stabil hale getiriyor. Bildiğiniz bu yılın başında ve ortalarında Qualcomm, Snapdragon 865 ve Snapdragon 765 yonga setlerini duyurdu. ABD’li çip üreticisi bununla birlikte bu işlemciyi kullanan cihazlara GPU güncelleme desteğini de getirdi. İlk olarak Xiaomi’nin Mi 10 serisine getirdiği bu özellik, şimdi de Meizu 17 serisine ulaşıyor; Meizu 17 modellerinde de artık GPU güncelleme desteği var.

Meizu 17 kullanıcıları yeni gelen Flyme kararlı sürümünü cihazlarına yüklediğinde, GPU güncelleme desteğinin de getirildiğini fark ettiler. Bu yeni işleve ulaşmak için; Ayarlar-Sitem/ Güncelleme-Yönetim-Sistem Uygulama güncelleyecisine tıklamanız yeterlidir.

Meizu 17’lere eklenen GPU güncelleme uygulaması, 1.0.0 sürümü ile geliyor. Yazılımın ana işlevi, daha önceki haberlerimizde de anlattığımız gibi, üst düzey oyun performansı sunarak kesintisiz deneyim yaşamanızı sağlamak. Yani özetle, oyun performansı ve kararlılığını arttırarak GPU sürücüsünü optimize etmektir.

Meizu 17’lere eklenen bu yeni yazılım ile aynı zamanda; “Bangbai 3”, “Peace Elite” ve “Fortnite” gibi oyunların kararlılığı da iyileştirildi.  Sizlerde son Flyme güncellemesini cihazlarınıza kurarak bu yeni işlevden faydalanabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu