Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro ve Mate 50 Arasındaki Farklar Gösterildi!

Huawei Mate 50 Pro ve Mate 50 modellerine ait çok sayıda görüntü sızdırıldı. Bu görüntüler iki model arasındaki kamera farkını ortaya koyuyor.

Huawei Mate 50 serisi telefonlar son dönemde gündemden düşmüyor. Yakın zamanlı bir sızıntıya bakılırsa Huawei Mate 50 Pro ve Mate 50 markanın 12 Eylül tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacak. İlk etapta Çin’de görücüye çıkacak telefonların küresel duyuruları bir sonra gerçekleşebilir.

Huawei Mte 50 Pro ve Mate 50 Farkları

Huawei Mate 50 serisinin tanıtımı yaklaştıkça daha fazla sızıntı gün yüzüne çıkıyor. Son olarak Çinli bir kaynak Mate 50 ve Mate 50 Pro arasındaki farkları gösteren bir dizi görsel yayınladı. Buradaki görsellere baktığımızda iki telefonun genel hatlarıyla benzer olacağını; kamera birimi tarafında bazı farklılıklar dikkat çektiği görülüyor.

Huawei Mate 50 Pro’da daha büyük sensörler göreceğiz. Telefonun ana kamerası muhtemelen Huawei P50 Pro’daki ile aynı olacak. Mate 50 ve Mate 50 Pro’nun arkasında yuvarlak bir modül üzerine yerleştirilen üç kamera olacak. Burada LED flaş çubuğunda da bir fark göze çarpıyor. Mate 50 Pro’da daha büyük bir LED flaş yer alıyor. Telefonların altı ise aynı görünüyor. burada USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör bulunuyor.

Huawei Mate 50 serisinde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekranlar yer alacak. Snapdragon 8 Gen 1 4G işlemcisinden güç alacak seride Kirin 9000S işlemcili bir versiyon da görebiliriz. Bu modelde dahili 5G bağlantısı olacak. Çin’de HarmonyOS 3.0 sürümüyle çıkış yapacak telefonların küresel versiyonlarında EMIUI 12/13 yer alabilir.

Huawei’den Leica’ya Rakip: Huawei XMAG

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu