AndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android 12 Bu Devasa Özelliği Karşımıza Çıkaracak!

Android 12 beta Google Pixel kullanıcılarının beğenisine sunulurken işletim sisteminin devasa bir kilit ekran saatine sahip olacağı da ortaya çıktı.

Getirdiği yenilikler ile sık sık haberlerimize konu olan Android 12 beta olarak nihayet lansmana çıktı. Başlangıçta sadece Google Pixel serisi için gelen güncelleme ilerleyen günlerde diğer akıllı telefonlara da gelecek. Gelecek ancak bu telefon modelleri henüz duyurulmadı. Duyurulur duyurulmaz sizlerle de paylaşacağız. Pek çok yeniliği getiren yeni güncelleme kullanıcılara daha güvenli bir yapı sunarken işlevsel özellikleri ile de işlerimizi epey kolaylaştıracak. Fotoğraf çekmeyi kullanıcılar için görüntü işaretleme özelliğini sunan güncelleme resimler üzerinde dilediğimiz gibi değişiklikler yapmaya fırsat tanıyacak.

Beta olarak yayınlanan güncelleme tam sürüme ne zaman geçecek en ufak bir sızıntı yer almazken yeni bir özelliği daha internete sızdırıldı. Devasa bir kilit ekranı saatine sahip olacağı beklenen işletim sistemi bu özelliği beta sürüm ile kullanıcılara sunmazken büyük bir ihtimalle tam sürüm de karşımıza çıkaracak.

Android 12
Android 12

Android 12 Devasa Kilit Ekran Saatine Sahip Olacak

Farklı varyasyonlar kullanılabileceği tahmin edilen devasa kilit ekranı saati bazı önemli tasarım değişikliklerini de karşımıza çıkaracak. Bazı olası yeni tema seçeklerini de işaret eden kilit ekran saati widget şeklinde ana ekrana da eklenebilecek. Manuel olarak ekrana yerleştirilebilecek olan devasa saat bizlere adeta geçmişi de hatırlatacak.  Telefona gelen bildirimlerde küçülebilen bir yapıda olacak olan saat işlevselliği ile tatmin edici olacak.

Bu güncelleme ile çeşitli widget seçeneklerini de kullanıcılara sunan Google, beta sürümü sınırlı telefon modellerine getirdi. İlerleyen günlerde bu telefon modellerinin artacağını bir kez daha belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu