Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V20 Pro Kış Güneşi Gibi Doğuyor

Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen Vivo V20 Pro, özellikleri ve fiyatı belli olduktan sonra sabırsızlıkla beklenmeye başladı.

Vivo Türkiye pazarına giriş yapan bir üretici fakat bu giriş pekte beklediğimiz gibi olmadı. Zira Vivo’nun ülkemiz pazarındaki varlığı ciddi anlamda sorgulanmaya başladı. Ne GSM Operatörlerinde gördüğümüz ne de farklı ürünler ile karşımıza çıkamayan Vivo, global pazarda ise oldukça agresif. Birkaç hafta önce Vivo Hindistan CEO’su V20 Pro 5G’nin ülkede Kasım ayında piyasaya çıkacağını açıkladı. Ancak 91Mobiles tarafından hazırlanan yeni bir rapor, artık yeni lansman tarihi ve cihazın fiyatlandırması hakkında bilgi veriyor.

91Mobiles’ın Endüstri kaynaklarından alıntı yapan özel raporu V20 Pro 5G’nin Kasım lansman tarihini atlayacağını söylüyor. Bunun yerine, Aralık ayında ülkede piyasaya sürülecek. Ayrıca rapor, akıllı telefonun  405 $ altında fiyatlandırılacağını söylüyor. Bu, Tayland’daki 488 $ fiyatına kıyasla oldukça düşük.

Karşılaştırmak gerekirse, kardeşi  V20 ve V20 SE, Hindistan’da zaten sırasıyla 337 $ ve 283 $ olarak fiyatlandırıldı. . Buna göre, rapor ayrıca telefonun OnePlus Nord 5G’nin üst seviye varyantına benzer fiyatlandırılacağını söyleyen kaynaklarından alıntı yapıyor. Bu, cihazın Hindistan’da ₹ 29.999 (404 $) fiyatla satılabileceğini gösteriyor. Yine de Vivo’nun resmi olarak onaylamasını beklemekte fayda var.

Vivo V20 Pro 5G Özellikleri

Telefon FHD + çözünürlüğe sahip 6,44 inç AMOLED ekrana sahiptir. Qualcomm Snapdragon 765G 5G SoC tarafından desteklenmektedir ve 8GB RAM, 128GB depolama ile eşleştirilmiştir. Kamera için, önde 44MP ana ve 8MP ultra geniş sensörlerle çift selfie kurulumu var.

Arkada 64MP f / 1.8 Samsung ISOCELL GW1, 8MP çok işlevli sensör (makro, derinlik, ultra geniş) ve 2MP tek renkli sensör alıyoruz. Diğer özellikler arasında SA / NSA 5G, MicroSD yuvası, USB-C üzerinden 33W hızlı şarjlı 4.000mAh pil, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, ekran parmak izi sensörü ve daha fazlası bulunur. Vivo’nun Funtouch İşletim Sistemini kutudan çıkar çıkmaz Android 10 tabanlı çalıştıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu