Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 13 Ultra Kamera Konusunda Rakipsiz Olabilir!

Xiaomi’nin 2023’te tanıtması beklenen Xiaomi 13 Ultra modeli hakkında ilk bilgiler geldi. Bu telefon kamerası ile şov yapacak.

Xiaomi önümüzdeki günlerde Xiaomi 13 ve 13 Pro modellerini tanıtacak. Ancak asıl bomba 2023 yılında patlayacak. Xiaomi 13 Ultra ile karşımıza çıkması beklenen firmadan sızıntılar geldi. Bu sızıntılara göre telefon kamera canavarı olacak.

Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station telefonun kamera ünitesinin dört kaliteli modül ve bir time-of-flight kamera (ToF) içereceğini söyledi. Digital Chat Station, telefonun yine merkezde değil solda yerleştirilecek bir inçlik bir görüntü sensörünü koruyacağını ve kameranın selefine kıyasla geliştirileceğini de sözlerine ekledi.

Muhtemelen Xiaomi 13 Ultra, Xiami 12S Ultra’nın eksikliklerini ortadan kaldıracak ve DxOMark’a göre lider ve en iyi kameralı telefon unvanı için rekabet decek. Mydrivers’a göre, Xiaomi 12S Ultra akıllı telefonun incelemeleri çok iyi ve Jingdong sitesindeki kullanıcı memnuniyeti derecesi %98-99’dur.

Xiaomi 13 Ultra
Xiaomi 13

Xiaomi 13 Ultra’nın Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’nda sonra piyasaya sürülmemesi bekleniyor. Bu telefon serisinin en büyüğünün piyasaya sürülmesinin önümüzdeki yıl gerçekleşmesi bekleniyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak olan bu canavarın 16 GB RAM’li sürümünün de olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu