Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Lava Z2 Max Akıllı Telefon Uygun Fiyatı ile Satışa Sunuldu


Firma tarafından Z serisinin beşinci telefonu Lava Z2 Max satışa sunuldu. Telefon uygun fiyatı ve büyük bataryası ile dikkat çekiyor.

Hintli telefon üreticisi yeni telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma Ocak ayında Z serisine ait Z1 , Z2 , Z4 ve Z6 olmak üzere dört model satışa sundu. Serinin beşinci telefonu Lava Z2 Max satışa sunuldu. Firma tarafından uygun fiyatlı olarak satışa sunulan akıllı telefon büyük bir bataryaya sahip. Telefon uygun fiyatına rağmen oldukça büyük bir ekran ile geliyor. Telefon daha çok öğrencilere yönelik olarak tasarlanmıştır.

Lava Z2 Max Akıllı Telefon Uygun Teknik Özellikleri

Telefonda 7 “HD + LCD ekran bulunuyor. Cihaz 1.8GHz’de saat hızına sahip dört çekirdekli bir Helio yonga seti ile geliyor. Akıllı telefonda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonda microSD kart yuvası desteği bulunuyor bu sayede telefonun dahili depolama alanını 256 GB’a kadar genişletmek mümkün. Telefonun arka kısmında ikili kamera dizilimi yer alıyor. Ana kamera 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Cihazın ön kısmında ise 8 megapiksel selfie kamera bulunuyor. Telefonda çift SIM desteği, 3,5 mm kulaklık girişi ve bir USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Telefonda 6.000 mAh pil bulunuyor. Firma tarafından telefonun YouTube videolarını yaklaşık dokuz saat boyunca tam parlaklık ve yüksek ses seviyesinde oynatabileceğini iddia ediliyor.

Lava Z2 Max

Telefonun satış fiyatı 105 dolar olarak açıklandı. Cihazın farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu