Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriVivo

vivo G2 Google Play Console’da Gözüktü

vivo G2 Google Play Console'da görüldü. Cihazın bazı özellikleri ve tasarımı görülüyor, detayları haberimizde mevcut.

vivo’nun yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Google Play Console sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktı. vivo G2 adlı cihazın detaylarına inelim.

Liste, render ve teknik özellikler de dahil olmak üzere cihazın önemli ayrıntılarını ortaya koyuyor. vivo akıllı telefon, Google Play Console’da PD2318 model numarasını taşıyor ve vivo G2 olarak listeleniyor. vivo’nun portföyünde herhangi bir G serisi akıllı telefonun bulunmadığını belirtmekte fayda var. Bu cihazın adı da farklı olabilir.

Daha önce de belirtildiği gibi vivo G2, PD2318 model numarasıyla listeleniyor. Render, merkeze hizalanmış delikli kesik ekranı ve biraz daha kalın bir ekran/gövde oranını ortaya çıkarıyor. Arka panelde iki sensör barındıran kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor. Mavi renk seçeneğinde görülmekte. Cihazın tasarımı Y78 (t1) ve Y78m (t1) ile benzer görünüyor.

Sertifikaya göre vivo G2, MediaTek MT6833 işlemciyle listeleniyor. 2,2 GHz’de iki Cortex-A76 ve 2 GHz’de çalışan altı Cortex-A55 çekirdeğinden oluşuyor. Grafik biriminde Mali G57 var. Yonga seti kurulumu, artık Dimensity 6020 olarak ismi değiştirilen MediaTek Dimensity 700’e karşılık geliyor. Yaklaşan cihaz, yerleşik 6 GB RAM içerecek. Kutudan Android 13 işletim sistemi ile çıkacak.

Hatırlamak gerekirse, vivo Y78 (t1) ve Y78m (t1) geçtiğimiz Ekim ayında Çin’de piyasaya sürüldü. Her iki telefon da, sertifika listesine göre vivo G2’de bulunması beklenen Dimensity 6020 tarafından destekleniyor. Önümüzdeki günlerde vivo G2 hakkında daha fazla ayrıntı öğreneceğiz gibi.

vivo X Fold 3 Serisi Özelinde Teknik Özellikler Açığa Çıkıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu