Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Türkiye’de Satılan Nokia 2.2 Android 11 İle Adeta Hayat Bulacak!

Uygun fiyat etiketi ile ülkemizde de satılan Nokia 2.2 Android 11 güncellemesi ile kullanıcılarının yüzünü güldürdü. 

Aslında söz konusu Nokia gibi bir telefon üreticisi olunca ne kadar anlatsak, ne kadar yazsak yetersiz kalır. Bir döneme damga vuran ve günümüzde sadece hayatta kalmaya çalışan telefon üreticisi çeşitli yenilikler peşinde koşmaya devam ediyor. Geçmiş yıllarda ülkemizde ve dünyada oldukça sevilen başarılı telefon üreticisi günümüzde ise adeta eski halinden eser yok dedirtiyor. Bir dönem Android platformunu bir türlü kabullenemeyen ve epey gerisinde kalan şirket günümüzde ise Android tabanlı telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Piyasaya çıkarttığı telefonlar ile kullanıcılarını bir türlü tatmin edemeyen üretici şimdi de Nokia 2.2 modeli için Android 11 güncellemesi yayınladı.

2019’un Haziran ayında piyasaya sürülen ve sürülmesi ile kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başaran akıllı telefon, orta segmentli bir yapı da karşımıza çıktı. Ülkemizde de 1.500 TL gibi cazip bir fiyat etiketine sahip olan akıllı telefon modeli bugün Avrupa’daki kullanıcılarının yüzünü güldürdü.

"<yoastmark

Nokia 2.2 Android 11 Güncellemesi İle Heyecanlandırdı

Daha önce yaptığımız pek çok haber de Android 11’in getirdiği yeniliklerden defalarca kez bahsetmiştik. Siz değerli okuyucularımız için bir kez daha tekrar etmekte fayda var. Güncellemenin getirdiği en büyük yenilik kuşkusuz yeni kullanıcı arayüzü oluyor. Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip olan Android 11 kullanıcı arayüzü beraberinde yeni sohbet balonları ve kararlı iyileştirmeleri de kullanıcılarına sunuyor. 2.2 için yayınlanan Android 11 güncellemesi şuan da 24 farklı ülkede yer alıyor. Ne yazık ki bu ülkeler arasında henüz Türkiye yer almıyor. Güncelleme ülkemiz için ilerleyen günler de piyasaya çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu