GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K40 Oyun Telefonu Heyecanlandırmaya Devam Ediyor


Redmi K40 oyun telefonu birkaç gün içerisinde resmiyet kazanacak Tanıtıma sayılı günler kala yapılan paylaşımlar heyecan verici.

27 Nisan tarihinde görücüye çıkacak Redmi K40 oyun telefonu için tanıtım tarihi yaklaştıkça telefon hakkında daha özel bilgilere sahip oluyor. Redmi’nin telefona dair yaptığı son iki paylaşıma değinelim.

Bunlardan ilki telefonun ekran çerçeve kalınlıklarına ilişkin. Öncelikle telefonun 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde Samsung üretimi ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekranla geldiğini hatırlatalım. Xiaomi burada telefonun ekran çerçevelerini “A” ve “B” olarak isimlendirdiği iki rakip telefonla kıyaslıyor. Redmi K40 Gaming Edition ismiyle pazara sunulacak telefon bakıldığı zaman özellikle alt çerçevenin inceliğiyle öne çıkıyor.

Gelelim Redmi’nin telefona dair yaptığı ikinci paylaşıma. Redmi burada telefonun LED flaşı gösteriyor ki; muhtemelen burada bir akıllı telefondaki en sıra dışı LED flaş tasarımına bakıyoruz. Şimşek şeklinde tasarlanan LED flaş, akıllı telefonun tasarım detaylarında en fazla dikkat çeken unsuzlardan biri olacağı kesin.

Redmi K40 Oyun Telefonu Özellikleri

MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacak telefonda 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde pil yer alacak. Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Samsung üretimi E4 AMOLED ekranın yer alacak. Ekranın 144 Hz tarama hızına sahip olacağı son ana kadar iddia edilse de, paylaşılan bir başka görselde bunun 120Hz olduğu belirtildi. Kamera bölgesinde mini LED aydınlatmaya sahip olan Redmi K40 Gaming Edition, diğer oyuncu telefonlarıyla kıyaslandığında daha sadece bir görünümde. 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB dahili depolama ve üçlü arka kameraya sahip olduğu bildirilen telefonun başlangıç fiyatı için de 310 $ olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu