Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriHTCLGTeknoloji

Pixel 2 XL kim tarafından üretilecek? İşte yanıtı!

Nexus akıllı telefonların geliştirilmesi sürecinde uzun bir süre Google ile işbirliği gerçekleştiren LG görünüşe bakılırsa bir yıllık aranın ardından yeni bir iş ortaklığına hazırlanıyor. Geçen yıl Pixel ve Pixel XL akıllı telefonların üretimini üstlenen HTC bu yıl sadece Google Pixel’in devam modelini üretecek. Büyük ekranlı telefon olan Pixel 2 XL içinse Google-LG işbirliğini göreceğiz.

Google Pixel 2 XL kim tarafından üretilecek?

Google’a yakınlığıyla bilinen Android Police sitesinde yer alan habere göre Google’ın bu yıl üç farklı Pixel akıllı telefon duyurması bekleniyordu. Pixel XL’ın devam modelinin yerini alacak Muskie kod adlı telefon projesi iptal edilince gözler bu defa Taimen kod adlı bir başka telefona çevrildi. Gelen bilgiler 6 inç ekrana sahip olacak telefonun Pixel 2 XL olarak isimlendirileceği ve LG tarafından üretileceği yönünde.

Pixel 2 XL
Pixel 2 XL

Android 8.0 sürümüyle çıkış yapacak Pixel 2 serisinin farklı şirketler tarafından üretilecek olması tasarım noktasında ciddi farklılıkları beraberinde getirecektir. Daha büyük ekrana sahip modelin daha iddialı özelliklerle donatılması bekleniyor. 2015 yılında tanıtılan Nexus 5X ve Nexus 6P modelleri LG ve Huawei tarafından üretilmiş, telefonların tasarım detayları büyük farklılık göstermişti.

Galaxy Note 8 yeni görüntüleri yayınlandı! İşte Note 8 renk seçenekleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu