Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 tasarım özellikleriyle göz dolduruyor [Video]


LG V30 tasarım detayları yayınlanan bir video ile net bir şekilde ortaya çıktı. LG’nin 31 Ağustos’ta duyuracağı bir sonraki tepe modeli LG V30 için YouTube aracılığıyla yeni bir video yayınlandı. LG V30 tanıtım videosundan farksız olan içerikte cihaza tüm açılardan göz atabiliyoruz.

LG V30 tasarım özellikleri

Telefonun arka bölümünde beklendiği gibi çift arka kamera yer alıyor. LED flaş ve lazar otofokus sensörüyle desteklenen arka kameraların LG G6 modeliyle benzer olacağını söyleyebiliriz. Ancak LG V30’un özellikle kamera yazılımı tarafında daha gelişmiş özeller sunması bekleniyor.

LG V30 tasarım
LG V30 tasarım

Telefonun ön bölümünde artık bir ekran göreceğiz. Pek de kullanışlı olmayan ve bu noktada kullanıcılardan eleştiri alan üst bölümdeki ikinci ekran V serisinden kaldırıldı. Parmak izi sensörü de yine telefonun arka bölümünde yer almayı sürdürüyor.

6 inç büyüklüğünde 18:9 formata sahip Quad HD OLED ekran, Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, kablosuz şarj telefonda öne çıkan özellikler olacak.

Apple LG için 2.7 milyar doları gözden çıkardı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu