Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluTeknoloji

Nintendo Switch OLED Duyuruldu!

Nintendo, sürpriz bir şekilde Nintendo Switch OLED modelini duyurdu. Peki, bu yeni model oyunculara neler sunuyor? İşte özellikleri.

Japon oyun devi Nintendo bugün karşımızda Nintendo Switch OLED modeli ile çıktı. 8 Ekim 2021 tarihinde satışa sunulacak olan yeni model Nintendo Switch’teki geniş oyun kitaplığını nasıl oynamak istedikleri konusunda başka bir seçenek sunacak.

Switch’in OLED modeli Nintendo Switch konsoluna benzer bir genel boyuta sahip olacak. Ancak canlı renklere ve yüksek kontrasta sahip daha büyük ve 7 inç OLED ekranı ile farkını ortaya koyacak. Switch OLED model ayrıca masa üstü modu için geniş ve ayarlanabilir bir standa, çevrimiçi oyun için kablolu LAN bağlantı noktasına sahip yeni bir yuvaya, 64 GB dahili depolamaya ve elde ve masaüstünde oyun için gelişmiş sese sahip yerleşik hoparlörlere sahip.

Nintendo Switch (OLED model), 8 Ekim’de, Metroid Fusion’ın doğrudan devamı olan Metroid Dread ile aynı gün çıkıyor. Canlı OLED ekranla, Galaksiler arası ödül avcısı Samus Aran’ın Metroid Dread’deki son macerasına atılmak daha da sürükleyici olacak.

Beyaz Joy-Con kumandaları, siyah bir ana ünite ve beyaz bir yuva içeren Switch OLED model görünüşü ile farkını ortaya koyacak. Konsolun ayrıca Neon Kırmızısı ve Neon Mavisi Joy-Con kumandaları, siyah bir ana ünite ve siyah bir yuva içeren modeli de olacak. Böylece oyuncular diledikleri renk kombinini yapabilecek.

Yeni model ile ayrıca mevcutta satılan Joy-Con’lar da uyumlu olacak. Ana modelden 40 dolar daha pahalı olacak olan yeni modelin Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu