Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Elephone U3H inceleme – Peki ama biraz pahalı mı?

Elephone’nun hafıza ve RAM tarafında en iddialı telefonu Elephone U3H inceleme videosu ile karşınızdayız. Peki telefon bize ne sunuyor?

Elephone Türkiye pazarına giriş yapan Çinli üreticilerden birisi. Bugün de Hafıza ve RAM tarafında bizi deli edecek bir ürün ile karşınızdayız. Elephone U3H inceleme videosu ile telefonun detaylarına ulaşabileceksiniz. Açıkçasını söyelemek gerekirse genel kullanıcı deneyimi tarafında bizi en çok tatmin eden Elephone modeli bu oldu. Peki özellik tarafında bize ne sunuluyor?

Elephone U3H teknik özelikler

Telefonda 6,53 inç boyutunda 2340x1080p Full HD+ çözünürlüğünde IPS tabanlı LCD bir ekran var. Bu ekran 395ppi yoğunluk sunuyor. 19,5:9 ekran formatında olan telefon %82,77 ekran kasa oranı sunuyor. Ki bu oran da kendi fiyat segmenti içinde kabul edilebilir bir oran. 60 Hz tarama desteğine sahip olan bu ekran video ve film izleme noktasında keyifli bir deneyim sunuyor. Parlaklık tarafında bir sorun yaşamadığımızı net bir şekilde söyleyelim. Hatta güneş ışığı altında da büyük bir sorun yok.  5 noktalı dokunmatik ekran ise genel anlamda iyi çalışıyor ama daha iyi olabilirdi.

Elephone U3H modelinde MediaTek Helio P70 yonga seti var. Bu yonga setini defalarca test ettik ve enerji verimliliği tarafında da kötü bir performans asla ortaya koymadı. 4 adet Cortex A73 ve 4 adet Cortec A53 çekirdeklerinden oluşan 12 nanometre üretim sürecine sahip bu yonga seti ile Pubg gibi oyunları da orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. İncelediğimiz modelde 256GB Hafıza ve 8GB RAM gücü var. Bu da uzun süreli kullanımda kullanıcılarına sorun yaşatmayacak bir performans sağlayabilir.

Kamera tarafında telefon rakiplerine göre eksik mi? Evet eksik. Zira bu fiyat segmentindeki rakiplerinde geniş açı, makro çekim modu hatta telefoto lens varken Elephone U3H modeli bunların hiçbirini bizlere sunmuyor. Kamera arayüzünde hem arkada hem de önde Resim, Video Yüz güzelliği ve Portre Modu bulunuyor. Ön ve arka kameralar ile Full HD çekim yapılabiliyor. EIS yani elektronik sabitleme özelliği telefonda bulunuyor ama bunu açtığınızda video çekimi yapmak imkansız bir hale geliyor. Zaten video içinde görebileceksiniz.

Elephone U3H video inceleme

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve incelememize geçelim…

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu