Akıllı TelefonGenelMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Z Flip 3 Sağlamlık Testinden Geçti, Sonuçlar Şaşırtıcı!

Uygun fiyattan ve Türkiye’de yeni piyasaya sürülen Samsung Galaxy Z Flip 3 yoğun sağlamlık testlerinden geçti. İşte sonuçları ve detayları.

Şirketin yeni katlanabilir telefonlarının ne kadar dayanıklı olduğu konusunda endişeleriniz varsa hiç endişelenmenize gerek yok. Geçtiğimiz zamanlarda Z Fold 3, Jerry dayanıklılık testlerinden geçmişti ve kendini kanıtlamıştı. Bu sefer ise Samsung Galaxy Z Flip 3 aynı sağlamlık testlerinden geçti ve sonuçlar şirketin daha küçük katlanabilir telefonunda kaliteden ödün vermediğini gösteriyor.

Z Flip 3’te iki ekran mevcut ancak bunlar Z Fold 3’tekilerden çok daha küçük. Yine de ilk nesil Galaxy Z Flip’ten daha büyük olan dış ekranı ile cihaz daha dayanıklı. Gorilla Glass Victus tabakası ile ekranı da oldukça sağlam.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Alev Testinde Bile Dayanıklılık Gösteriyor

Katlanabilir ekranı o kadar güçlü değil ancak bu şaşırtıcı değil çünkü sonuçta bir menteşe ile katlanabilir hâle geliyor. Cihaz  6. seviye olan çiziklere karşı dayanıklılık gösteriyor ancak daha üstünde hasarlar oluşuyor.

Ekranı iki kez büküldükten sonra bile hâlâ işlevsel ve hasarsız şekilde çalışmaya devam ediyor. Cihaz toza karşı pek dayanıklılık gösteremiyor ancak yine de fonksiyonlarını sürdürebiliyor. Çerçevesi metalden yapıldığı için düşmelere karşı dayanıklı ve hasar almıyor.

En ekstrem test ise yanma testi. Cihazın ekranı yaklaşık 25 saniyeye dayanan alev testine maruz kalıyor. Bu saniyeden sonra cihazın ekran daha fazla dayanamıyor. Bu segmentte bir cihaz için dayanıklılığı gerçekten uzun sürüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu