Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro’nun Canlı Görüntüsü Sızdırıldı!


Huawei Mate 50 Pro bu defa canlı görüntü eşliğinde karşımıza çıktı. Mate 50 Pro’nın sızan son görüntüsü çentiği işaret ediyor.

Huawei Mate 50 serisi son dönemde gündemden düşmüyor. Yakın zamanlı birçok sızıntıda telefon serisinin görüntüleri ve bazı özellikleri gün yüzüne çıkarıldı. Son olarak Huawei Mate 50 Pro modelinin canlı bir görüntüsünün sızdırıldığı iddia edildi.  Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla yayınlanan bir görüntünün Mate 50 Pro’ya ait olduğu öne sürüldü.

Huawei Mate 50 Pro Çentikle Geliyor

Görüntüdeki telefonun ekranı yansıyor olsa da geniş bir alana yayılan çentik dikkatlerden kaçmıyor. Çentik üzerinde ön kameranın yanında bir dizi sensör olacak. Mate 50 Pro’nun çentiğe sahip olacağı daha önce farklı kaynaklarca da doğrulandı. Çentikte yardımcı sensörler gelişmiş bir yüz tanıma sisteminin yanında farklı işlevlere de sahip olacak.

Görüntüde dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise ekranın kavis seviyesi. Mate 50 Pro mevcut kavisli amiral gemisi telefonlara kıyasla eğrilik derecesi daha yüksek bir ekrana sahip olacak. Telefonun sol tarafında kırmızı renkli güç butonu ve ses butonlarını görüyoruz.

Huawei, Mate serisinde daha önce Mate 20 Pro ve Mate 30 Pro modellerinde çentik kullandı. Mate 40 Pro’nun ardından hatta Apple’ın bile çentikten vazgeçmek üzere olduğu bir dönemde Huawei yeniden çentiğe dönüş hazırlıkları şaşkınlık yaratmıyor değil.

Öte yandan Mate 50 serisinde dört modelin yer alması bekleniyor. Bu modellerin Mate 50, Mate 50 Pro, Mate 50 X ve Mate 50 RS olacağı yakın zamanlı bir sızıntıda ortaya çıktı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu