Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Efsane Nokia 3650 Yeniden Tasarlandı! Ölüyü Diriltmek Mümkün mü?

HMD Global ile hayat bulan Nokia, efsane modellerini yeniden piyasaya sürüyor. Şimdi ise sırada Nokia 3650 var.

Bir dönemin tereddütsüz alınan, en iyi markası Nokia hayat dönmek için farklı yollar arıyor. Android ile birlikte çöküşe uğrayan Nokia, Microsoft ile hayata dönmeye çalışsa da HMD Global ile Android’e giriş yaptı. Ancak artık iş işten çoktan geçti.

Eski günlerdeki gibi satış rakamlarına bir türlü ulaşamayan Nokia, efsanevi modellerini yeniden piyasaya sürmeye başladı. Nokia 3310 yenilenerek piyasaya sürülürken 8810 ve 6300’da güncel bir tasarımla karşımıza çıktı. Bu defa ise 3650 modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

18 yıl öncesinde son derece dikkat çeken bir model olan Nokia 3650, 176 x 208 piksel çözünürlüğe sahip 2,1 inç TFT ekrana sahipti. VGA kamerayı bünyesinde barındıran model 850 mAh batarya ile uzun bir kullanım ömrü sunuyordu.

Tekrar satışa sunulmaya hazırlanan akıllı telefonun tasarımının nasıl olacağı henüz bilinmiyor ancak LetsGoDigital oldukça başarılı bir tasarım yapmış bile. HMD Global’a örnek olabilecek bu tasarımda modeli efsane yapan yuvarlak tuş  tasarımından vazgeçilmemiş. Yeni Nokia’nın canlı renkleri de unutulmamış.

Gerçek model nasıl görünecek henüz bilmiyoruz ancak sürekli olarak geçmişe dönen Nokia’nın ölüyü diriltme çabaları taktire şayan.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu