Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Flip 4, Dayanıklılık Testini Geçemedi

Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 4 dayanıklılık testleriyle ünlü YouTube kanalı JerryRigEverything kanalığının son konuğu oldu.

Galaxy Z Flip 4, dayanıklılık testleriyle ünlü JerryRigEverything adlı YouTube kanalının son konuğu oldu. Galaxy Z Flip 4’ün ekranında daha önceki katlanabilir telefonlarda olduğu gibi çıkarılamayan bir ekran filmi var. Bu filmlerin kolaylıkla çizildiğini biliyoruz. Dolayısıyla katlanabilir bir telefon olduğu için Galaxy Z Flip 4’ün en çok bükme testinde nasıl bir performans ortaya koyduğunu merak ediyoruz.

Galaxy Z Flip4 ile birlikte Samsung yeni bir menteşe sistemine geçiş yaptı. Daha iyi olduğu düşünülen menteşe sistemi görünüşe bakılırsa telefonun dayanıklılığını azaltmış. Geçen yıl Galaxy Z Flip 3’ün başarıyla geçtiği bükme testini ne yazık ki Galaxy Z Flip4 geçemedi. Dayanıklılık testinin detayları için alt bölümdeki videoya göz atabilirsiniz.

Galaxy Z Flip 4 Fiyatı ve Başlıca Özellikleri

Türkiye fiyatı 25.999 TL olarak açıklanan Galaxy Z Flip 4’ün fiyatında ufaktan indirimler başladı. Telefon şu sıralar en düşük 23.750 TL seviyene kadar gerilemiş durumda. Teknik özelliklere gelince; Galaxy Z Flip 4’te 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip Super AMOLED ekran yer alıyor.  Telefonda ayrıca 1.9 inç büyüklüğünde kapak ekranı bulunuyor. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alan telefonun arkasında 12 megapiksel çift arka kamera ve 10 megapiksel ön kamera bulunuyor. 25 watt hızlı şarj destekli 3.700 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan telefonda IPX8 sertifikası, stereo hoparlör ve yana monte parmak izi tarayıcısı öne çıkan diğer özellikler.

Android 13 ve One UI 5.0 Güncellemesi Alacak Samsung Cihazlar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu