GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC Türkiye Yolunda! İşte Fiyatı

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC Avrupa’da satışa sunuldu. Bütçe dostu akıllı bilekliğin çok yakında Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Xiaomi Mi Band 6, mart ayında bu yana tüm dünyada satılmakta. Akıllı bilekliğin NFC destekli versiyonu ise geçen aya kadar sadece Çin’e özgüydü. Neyse ki geçen ay gerçekleştirilen etkinlikte birlikte NFC desteli Mi Band 6 dünyaya açıldı. Çin dışına Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ismiyle çıkan akıllı bileklik artık Avrupa’da satın alınabiliyor.

55 € fiyattan listelenen akıllı bileklik hem tasarım hem de teknik özellikleri noktasında Mi Band 6’dan farksız görünüyor. İsimlendirmeden de anlaşılacağı üzere ikili arasındaki tek fark NFC görünüyor. Tabii NFC ile birlikte akıllı bileklikte artık temassız ödemeler gerçekleştirilebilecek.

Xiaomi, akıllı bileklikte temassız ödemeleri gerçekleştirmek için Mastercard ile ortaklık kurduğunu açıkladı. NFC özellikli bileklikte bir mağazada temassız ödemeden fazlasını yapmak da mümkün. Eğer şehrinizde toplu taşımada NFC kartları kullanılıyorsa bileklikle ödemeler yapabilirsiniz. Bu modelde ayrıca mikrofon mevcut. Bu sayede sesli asistana komutlar verilebiliyor.

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye

1,53 inç büyüklüğünde 152 × 486 piksel çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olan akıllı bileklik 30 spor modunu desteklemekte. Kalp atış hızı, 24 saat uyku takibi, kondisyon takibi, kadınlar için adet takibi, kan oksijen ölçümü gibi işlevlere sahip olan akıllı bileklik 50 metreye kadar su sızıntılarına dayanıklı.

Akıllı telefonlara Bluetooth 5.0 LE aracılığıyla bağlantı kuran akıllı bileklikte 125 mAh büyüklüğünde bir yer alıyor. Xiaomi’nin iddiasına göre bu pil 14 güne kadar kullanım süresi sunuyor.

Avrupa fiyatı 55 € olarak açıklan Mi Smart Band 6 NFC’nin Türkiye fiyatı bu döviz kurunda 600 TL’den aşağı olmayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu