Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 6 resmi görüntüleri yayınlandı!

Xiaomi Mi 6 resmi görüntüleri tanıtıma saatler kala ünlü sızıntı sitesi slashleaks.com tarafından ortaya çıkarıldı. Telefonun tasarım detayları son sızıntılarla birlikte netlik kazandı. 5.15 inç büyüklüğünde kavisli Full HD ekran ile donatılacak telefonda öne çıkan bir diğer özellikle çift arka kamera olacak.

Xiaomi Mi 6 resmi
Xiaomi Mi 6 resmi

Fiziksel dokunmaya duyarlı home butonunun bir kez daha yer aldığı Xiaomi Mi 6 beyaz, simsiyah ve mavi renk seçenekleri eşliğinde kullanıcıların karşısına çıkacak. Sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisinden ve 6 GB RAM’den güç alacak telefonun ayrıca 5.7 inç ekrana sahip Mi 6 Plus modeli de tanıtılacak. Xiaomi’nin Mi 6 Plus modelinde daha büyük ekranın yanında daha büyük bir pil ve yüksek kapasiteli bellek kullanması bekleniyor.

19 Nisan’da tanıtılacak telefonların duyurulur duyurulmaz Çin’de satışa sunulması bekleniyor. Mi 5 modeli ülkemize paralel ithalat yoluyla giriş yaptı ve kullanıcılardan yoğun ilgi gördü. Aynı şekilde Mi 6’nın yaza doğru ülkemizde raflarda görmeyi umuyoruz.

 

Huawei P10 Kutu Açılışı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu