GenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Su Isıtıcı Her An Yanınızda!

Çin’in Apple’ı olarak gösterilen Xiaomi‘yi akıllı telefonları ile biliyoruz ama Çinli üretici akıllı bavuldan, akıllı masa lambasına hatta akıllı elektrikli bisiklete kadar birçok ürün ortaya koyan bir yapıda. Kendi laptopunu da üretmeye başlayan Xiaomi’nin gelecekte bize hangi teknolojik gelişmeleri göstereceğini şimdilik bilmiyoruz ama geçen sürede yeni yeni ürünler ile tanışıyoruz. Bugün ise Xiaomi Su Isıtıcı ile karşımıza çıktı. Dünyanın en büyük beşinci mobil üreticisi konumuna gözünü diken Xiaomi yeni nesil akıllı su ısıtıcı ile her an size sıcak su sağlıyor.

Xiaomi Su Isıtıcı Nasıl Çalışıyor?

Öncelikle ürünün tabii ki akıllı olduğunu ve Wireless üzerinden cep telefonu ile kontrol edilebildiğini hatırlatalım. İçindeki sıcak suyun durumunu ve tazeliğini hatta su taşıyan boruların değiştirme ve temizleme zamanını bile size söyleyebilen bu ürünü ofislerde falan sıkça kullanabilirsiniz.

3 farklı ısı kademesi bulunduran bu ürün ile soğuk günlerde oda sıcaklığında, 85 derece ve 100 derecede su elde edebilirsiniz. 4 litre ana tankının olduğu bu üeüne 72 dolar vererek sahip olabilirsiniz. Xiaomi, Mi Mix 2 ile yarattığı hayal kırıklığını bu su ısıtıcı ile giderebilir mi bunun da takdirini sizlere bırakıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu