Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 Plus Güncelleme almaya devam ediyor!


Akıllı telefon pazarının en büyük oyuncusu Samsung yeni nesil telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtımını tüm dünya ile aynı anda ülkemizde 29 Mart tarihinde yaptı. Yerinden izlediğimiz Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus lansmanı ve sonrasında telefonlarla ilgili çok şey konuşuldu çok şey yazıldı. Şu anda da incelemesini yaptığımız Galaxy S8 Plus bizi oldukça etkileyen bir telefon oldu. Telefonun satışa sunulmasıyla birlikte her iki telefonda da kırmızı ekran sorunu olduğu ortaya çıktı. Bazı telefonların AMOLED panellerinin daha fazla kırmızı renk vermesi sorunu Samsung’un olaya hızlı bir müdahalesi ile giderilmişe benziyor. Bu noktada ilk olarak ülkemizde başlayan Samsung Galaxy S8 Plus Güncelleme neticesinde uyarlanabilir ekran modu ile kullanıcıların bu sorunu ortadan kaldırabilmelerine olanak sağlanıyor.

Samsung Galaxy S8 Plus Güncelleme
Samsung Galaxy S8 Plus Güncelleme

Samsung Galaxy S8 Plus Güncelleme ile Kırmızı Ekran Sorununu Giderebilecek mi?

Samsung bu konuda yoğu bir mesai harcıyor ve telefon satışa sunulduğundan beri 2 kez Galaxy S8 Plus için güncelleme yayınladı. 664 MB olan ilk güncelleme sonrasında 29 Nisan tarihi itibariyle 426 MB büyüklüğünde bir güncelleme daha sunan Samsung’un sorunu ortadan kaldırıp kaldıramadığını önümüzdeki günlerde yapacağımız bir video ile ortaya koyacağız…

Samsung sorunu ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Önümüzdeki dönemde yayınlanacak yeni optimizasyonlar ile de bu sorunun tamamen ortadan kalkacağını düşünüyoruz zira bu donanımsal değil yazılımsal bir sorun.

Samsung Galaxy S8 Kırmızı Ekran Sorunu Ortaya Çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu