Akıllı SaatAppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Apple Watch Ultra Tanıtıldı, Fiyatı Çok Konuşulacak

Apple’ın bugünkü etkinliğinde tanıtılan Apple Watch Ultra akıllı saati nihayet tanıtıldı. Akıllı saatin tüm detaylarına göz atıyoruz.

Apple’ın uzun zamandır beklenen sonbahar tanıtımı artık karşımızda. Şirketin yeni Apple Watch Ultraakıllı saati, Apple Watch 8 Series ve Watch SE ile birlikte tanıtıldı. Gelin akıllı saatin tüm özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Apple Watch Ultra Özellikleri ve Fiyatı

Tam olarak profesyonellere yönelik olan akıllı saat, 49mm titanyum ve uzay sınıfı malzemeli gövde üzerinde üretilmiş durumda. Oldukça büyük olan bu akıllı saat, bünyesinde iki farklı fiziksel buton taşıyor. Aksiyon butonu, sizin tarafınızdan özelleştirilebiliyor ve istediğiniz atamayı yapabiliyorsunuz.

Böylece kontrol düzeyi akıllı saat üzerinde daha da artıyor. Safir camdan oluşan paneli, zorlu koşullara karşı tam olarak dayanıklı. Çöl, dağ ve okyanus gibi ekstrem ve aşırı sıcak/soğuk ortamlarda bile dayanıklılık sunan akıllı saat her zaman yanınızda oluyor. Gece modu sayesinde, akıllı saati görmek daha da kolaylaşıyor.

Akıllı saat 36 saate varan kullanım süresi sunuyor. Koruma modu ile 60 saate varan genişletilmiş kullanım süresi elde ediliyor. Akıllı saat, birden fazla kayış seçeneklerine sahip. Dağcılık, dalış ve spor gibi kayış seçenekleri sunuyor.

L1 + L5 GPS sistemiyle Apple Watch Ultra, konumunuzu net olarak aktarabiliyor. Bu GPS sistemi ekstrem koşullar için geliştirilmiş durumda. Saat, egzersizler sırasında ayrıntılı veriler sunabiliyor. Örneğin koşu süresi ve nabız gibi ölçümleri tek tıkla bir arada görebiliyorsunuz. Dalış modu ile dalış yaparken kaç feet daldığınızı ve ne kadar süre boyunca su altında olduğunuzu görmek bile mümkün.

WatchOS 9 üzerinde çalışan akıllı saat acil durumlarda, 85dB seviyesine kadar yüksek ses çıkarak çevreyi uyarma özelliğini de kapsıyor. Ses ve mikrofon tarafında büyük iyileştirmeler olduğunu da söyleyebiliriz. Akıllı saat tüm bu özellikleriyle 799$’dan 23 Eylül tarihinde satışa çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu