Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 10 inçlik bir telefon! Olur mu?

İlk kez adını geçtiğimiz hafta duyurduğumuz Samsung Galaxy Z Flip tasarımı detaylanmaya başlıyor. Peki fiyat ve diğer detaylar ne olacak?

Katlanabilir telefon pazarının bugün lider üreticisi Samsung. Huawei bu konuda ciddi bir sorumluluk aldı ve Çin pazarında (global pazarda çok az) 400 bin adet Huawei Mate X satışı yapmayı başardı. Katlanabilir ekranlı telefon pazarında Samsung rakipsiz gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez adını andığımız Samsung Galaxy Z Flip ise bugün hayatımıza gerçekten de girecek gibi görünüyor. Daha önce TCL tarafından gösterilen bu tasarım Samsung’un yeni oyuncağı olacak.

Üçlü bir ekrana ve ikili bir kapanma mekanizmasına sahip olan bu tasarım ile Samsung bize ne sunacak? Nasıl bir kullanıcı deneyimi yaşanacak bilemiyoruz ama elimizde taşıdığımız şey baya bir kalın olacak. Zira görünen bu…

Açıldığında 10inç büyüklüğündeki bir tablete dönüşen yeni telefonun ağırlık ve kalınlık tarafında ne sunacağını gerçekten merak ediyoruz. Samsung‘un Motorola RAZR serisinde olduğu gibi istiridye tasarıma sahip Galaxy Fold 2 ile birlikte Galaxy Z Flip adında bir katlanır telefon daha yapılır mı bunu da kısa bir süre içinde göreceğiz ama gelen bilgiler bu yönde.

Galaxy Z Flip modelinin fiyatlarının da 860 dolar ile 1.300 dolar arasında olacağını belirtelim. Samsung yeni bir inovasyon peşinde ama bu inovasyon tasarımsal anlamda bize nasıl bir deneyim sunacak bunu da Mobil Dünya Kongresi çerçevesinde birlikte test edeceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu