Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 için Expert RAW Yayınlandı

Samsung yeni yazılımları ile Galaxy Z Fold 3 modelini beslemeye tam gaz devam ediyor. Şimdi de katlanabilir için Expert RAW yayınlandı.

Samsung’un katlanabilir telefon pazarını hareketlendiren telefonu Galaxy Z Fold 3 için yeni yazılımlar yayınlanmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi bildiğiniz gibi Kasım ayında Galaxy S21 Ultra için ve Şubat ayında ise Galaxy S22 için Expert RAW uygulamasını yayınlamıştı. Kamera konusunda ince ayar sunması ile dikkat çeken Expert RAW şimdi de Z Fold3 için indirime sunuldu.

Galaxy Store’dan indirebileceğiniz bu uygulama yaklaşık olarak 50 MB büyüklüğünde. 1.0.02.6 yazılım sürümüne sahip bu uygulama ile katlanabilir telefonlarla profesyonel kalitede fotoğraf çekilebileceğinin sinyalleri veriliyor. Aktarılan bilgilere göre Expert RAW’ın en son sürümünün düşük ışıklı ortamlarda daha hızlı işlem süresi ve çeşitli sahneler için görüntü kalitesi iyileştirmelerine de sahip.

Bu uygulamanın Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra ve Z Fold 2 için de geleceği söyleniyor. Ancak Samsung bu uygulamanın diğer modellere ne zaman geleceğini açıklamadı. Muhtemelen 2022’nin sonlarına doğru eski kamera canavarı amiral gemisi modellerine uygulama gelecektir.

Galaxy Z Fold 3

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu