Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro Plus Konsepti Hayranlık Uyandırıyor


Daha P50 serisini görmeden Huawei Mate 50 Pro Plus konsept çalışmaları gün yüzüne çıkmaya başladı. Bakalım Mate 50 Pro+ nasıl görünecek.

Amerikan hükumetinin yaptırımlarını sürdürmesi üzerine pandemi sürecinin yaşanması nedeniyle Huawei özellikle akıllı telefon dünyasında sıkıntılı bir süre girdi. İşlemci tedarikinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle P50 serisinin tanıtımı sürekli erteleniyor. Son gelişmeler P50 serisinden sadece 1 milyon adet üretileceği ve satış sürecinin temmuz-ağustos döneminde başlayacağını bildiriyor. Bu durum haliyle Mate 50 serisinin tanıtım tarihini de etkileyecek. Yine şirkete yakın kaynaklara göre Mate 50 serisinin bu yıl yerine 2022’nin başında gelebilir. Mate 50 serisi şu an için uzakta görünse de telefon serisine dair konsept görüntüler gelmeye başladı. Gelin birlikte Huawei Mate 50 Pro Plus modelinin ilk konseptine göz atalım.

Huawei Mate 50 Pro Plus Konsepti Karşınızda!

Ünlü konsept oluşturucu @HoiINDI’ye göre Mate 50 Pro Plus, serinin önceki modeline kıyasla ufak tasarım değişiklikleri getirecek. Ön bölümde çift kamera yerine tekli bir kamera kullanımına geçiliyor ve sensör ekran üzerinde merkeze taşınıyor. Bu defa 120Hz ekran tarama hızına sahip olacak Mate 50 Pro Plus’ın asıl ilgi uyandıran tarafı arkası.

Burada yine yuvarlak bir düzen üzerinde beş kamera ve bunlara eşlik eden LED flaş ve renk sensörü dikkat çekiyor. Hatırlarsanız Mate 40 Pro Plus modelinde de ana, telefoto, periskop, ultra geniş ve TOF 3D derinlik şeklinde beş kamera yer almaktaydı.

Huawei’in şu an için pek yakın olmayan Mate 50 serisi muhtemelen HarmonyOS işletim sistemiyle çıkış yapacak. P50 serisinde yaşanan çip krizi göz önüne alındığında Mate 50 serisinde nasıl bir strateji izlenecek merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu