Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

Nur İçinde Yat Steve Jobs… Seni Çok Özledik…


5 Ekim 2011 tarihinde aramızdan ayrılan Steve Jobs yaptıkları ve bıraktıkları ile uzun yıllar konuşulacak diye düşünüyor ve umuyoruz. Dünya PC pazarını kökünden değiştiren ve daha sonra da mobil pazarı kimsenin ön göremediği bir noktaya ulaştıran Jobs’ın başarısını takdir etmemek mümkün değil gibi görünüyor. Apple’ı hiç yoktan var eden ve vizyonu ile bu günlere gelmesini sağlayan Jobs’ın adını Apple’ın yeni nesil kampüsündeki toplantı salonuna verilmesi ise “Vefa sadece semt adı değilmiş!!!”

Steve Jobs Mirası Devam Ediyor!

Steve bugün mezarından kalksa ve 2+2=4 yıldır aynı tasarımın insanlara sunulduğunu görse buna nasıl bir tepki verirdi bunu bilemiyoruz ama her yıl artan (bu yıl hariç) iPhone satışları aslında Apple’ın Jobs ruhunu hala yaşattığını ve devam ettirdiğini de gösteriyor. Kendi hayali olan Apple Kampüs’ün bitişi ve şirketin buraya taşınma sürecinin başlaması ise yine bu ruhun devam ettirildiğine de en büyük örnek olarak gösterilebilir.

Apple‘ın kurucusu ve eski CEO’su Steve Jobs bu kitabın kendi iş yapma şeklini derinden etkilediğini söylemiştir.
Kaynak: pazarlamasyon.com

Steve Jobs iPhone X ile İlgili Ne Düşünürdü?

Öyle ya da böyle Tim Cook elinden gelen tüm çabayı ortaya koyarak Apple‘ı doğru ve emin sularda dolaştırmak istiyor. Bunun en büyük örneği ise iPhone X ile birlikte 2 adet bilinen ve tercih edilen telefonun pazara sunulması olarak gösterilebilir. Apple burada risk almayarak Jobs ruhunu ne kadar yansıtıyor bunun da takdirini sizlere bırakıyoruz. Acaba iPhone X tasarımını ve özelliklerini Steve Jobs beğenir miydi? Ne dersiniz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu