Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

P30 Pro için yeni güncelleme. EMUI 10 ayak sesleri geliyor…

Son zamanlarda Android 10 tabanlı  EMUI 10 güncellemesinin beta testlerinin yapan Huawei, artık  sona yaklaştı ve P30 Pro için yeni bir güncelleme yayınladı.

Hepimizin bildiği üzere Huawei, Android 10 tabanlı EMUI 10 güncellemesini cihazlarına getirmekte sona geldi desek yeridir. Bugün bazı Avrupa bölgelerindeki P30 Pro kullanıcıları Android 10 tabanlı EMUI 10 güncellemesine hazırlık olarak sayılan  EMUI 9.1 güncellemesini aldı. Güncelleme 9.1.0.240 yapı numarasına sahip ve Ekim güvenlik yamasını içeriyor.

Huawei, yaptığı açıklamada artık EMUI 10 güncellemesinin cihazlarınıza çok yakın olduğunu dile getirdi. Hatta Huawei  Avrupa’daki  kullanıcılarının HiCare ugyulaması ile EMUI 10’a yükseltme yapabileceklerini de belirtti. Özetle EMUI 10 güncellemesi artık HiCare uygulamasında mevcut.

P30 Pro için gelen son güncelleme şuan için sadece İngiltere de mevcut ve OTA yoluyla indirilebilir. Ayrıca az önce de bahsettiğimiz gibi Ekim ayı güvenlik güncellemesi ve EMUI 10’a hazırlık olarak gönderildiği de kabul ediliyor. Ancak sizlere iyi bir haberimiz var. Eğer siz de Huawei’nin yeni arayüzü olan EMUI 10 ve Android 10 güncellemesine erkenden sahip olmak için  bugün gelen EMUI 9.1 güncellemesini yapıp, aşağıda size vermiş olduğumuz linkten indirip yükleyebilirsiniz.

  • Cihaz: Huawei P30 Pro
  • Kod adı: VOG-L29
  • Kanal: Avrupa (C431) Kararlı
  • Sürüm: 10.0.0.168
  • Android: 10

Yukarıdaki dosyayı başarılı bir şekilde indirdikten sonra aşağıda size verdiğimiz talimatları harfiyen uygulayıp güncelleyebilirsiniz.

  • Henüz yapmadıysanız dosyalarınızı yedekleyin
  • Cihazınızı sıfırlayın ve kapatın
  • OTG + pendrive’ınızı üzerine doğru ürün yazılımı ile takın (içindeki tüm 3 fermuarlı klasörü indirin)
  • EMUI 9.1’de EMUI kurtarma moduyla beyaz bir ekran görene kadar POWER + SES DÜZEYİ YUKARI + SES DÜZEYİ AŞAĞI tuşlarına aynı anda basarak kurtarma işlemine girin. Ardından düğmeleri bırakın ve kurtarma işleminin yanıp sönme prosedürünü başlatmasını / sonlandırmasını sağlayın.
  • EMUI 10’da Güç + Sesi YUKARI tuşlarına basarak kurtarma işlemini girin ve Huawei’yi ekranda görene kadar basılı tutun. Güç düğmesini bırakın ve kurtarma menüsünde oluncaya kadar Sesi YUKARI düğmesine basmaya devam edin, ardından düğmesini bırakın. Menüdeyken Güncelleme modunu seçin, ardından Bellek kartı / OTG güncelleme modunu seçin ve güncellemeyi başlatın.

Not: Oluşabilecek herhangi bir hatadan sitemiz sorumlu değildir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu