Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor ile IMAX Anlaştı! Honor Magic 3 Kamerası ile Çıldırtacak!

Honor ile sinema sektörünün önemli ismi IMAX anlaştığını açıkladı. Honor Magic 3, IMAX teknolojileri ile kamerada herkesi çıldırtacak.

Huawei’den ayrılan Honor’un kamera konusunda nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu. 12 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Honor Magic 3 serisi için hazırlık yapan Çinli firma bugün bomba haberi patlattı. Honor, daha önceki sızıntılarda gördüğümüze benzer, dairesel bir kamera kurulumuna çok benzeyen bir kamera sistemini gösterdi. Bu görsel ile birlikte IMAX Enhanced ile bir ortaklık kurulduğunun da müjdesi verildi.

Honor Magic 3 IMAX Enhanced ile şov yapacak

Bilmeyenleriniz için IMAX Enhanced, yüksek çözünürlüklü kameralar, film formatları, film projektörleri ve tiyatrolardan oluşan tescilli sistem olan IMAX ile bir Amerikan ses şirketi olan DTS arasındaki ortak çalışmanın ürünüdür. Enhanced projesi, temel olarak, tüketicilerin oturma odalarına IMAX yeteneklerini getiriyor. Şimdiye kadar, IMAX Enhanced yalnızca sınırlı sayıda TV, projektör ve AVR’de mevcuttu. Şimdi ise bu teknoloji akıllı telefonlara gelecek.

Honor’ın yeni bombası Magic 3’ün Snapdragon 888 Plus yonga seti ve 12 GB RAM ile geleceği zaten kesinleşmişti. Ancak kamera konusunda firmanın şimdilik nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Muhtemelen ana sensör ya 108 Megapiksel çözünürlüğünde olacak ya da gelmişmiş 50 Megapiksellik bir sensöre sahip olacak.

Honor Magic 3

Şu sıralar Amerika’nın hedefinde olan ve Biden yönetiminin Huawei gibi yasaklama kararı çıkarması beklenen Honor’ın büyümesi engellenemeyecek. Özellikle IMAX ile yapılan işbirliği telefon alanına yepyeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. Umarız Amerika aklını eseni yapıp teknolojinin ilerlemesine Apple’dan daha fazla katkısı olan Çinli firmaları haksız yere suçlamaktan vazgeçer.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu