Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Motorola RAZR 2019 çıktı! Bez getirin!

Herkesin satışa sunulmasını heyecanla beklediği Motorola RAZR 2019 ekran hatası ile karşımızda. Bu hata olamaz denilecek saçma sapan bir şey…

Katlanabilir akıllı telefonlar hayatımıza girmeye çalışırken bu konuda en agresif üretici Samsung. 11 Şubat tarihinde yeni nesil Galaxy Z Flip işe bizleri tanıştıracak Samsung, ilk nesil Galaxy Fold ile birlikte katlanabilir akıllı telefonları hayatımıza soktu. Hem Huawei Mate X hem de Galaxy Fold ekran tasarımlarını ilk çıktığı günden beri eleştiriyoruz. Doğru tasarımı ise Motorola bize sundu. İstiridye tasarımına sahip olan Motorola RAZR 2019 çıktı çıkıyor, iptal edildi yok edilmedi derken satışa sunuldu.

Satışa sunulması ile birlikte tüketicilerden eleştiri almaya başlayan Motorola’nın yeni telefonu komik bir hata ile karşı karşıya. Bu hataya komik demek bile zor zira bu hataya gözümüzle görmesek inanmayacaktık. Ortaya çıkan videolarda telefonun menteşe sistemine ekranın bağlı olmadığını görüyoruz. İşte size kanıtı…

Gördüğünüz gibi bu tam bir felaket. Motorola bu şekilde bu telefonu nasıl satışa sunabilir bunu anlamakta oldukça zorlanıyoruz. Katlanabilir telefon pazarında tek umudumuz Motorola’ydı ama işte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

Motorola bu noktadan sonra ne yapacak? Nasıl bir plan ortaya koyacak? Bunu oldukça merak ediyoruz. Bakalım bu bir üretim hatası mı? Yoksa zaten tasarım bu muydu?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu