Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerQualcommTeknoloji

Snapdragon 8 Gen 1 ve Snapdragon 888 için Çılgın Ortaklık


Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1 ve Snapdragon 888 yonga setlerine sahip olan telefonlar için yeni ortaklığını duyurdu. İşte detaylar.

Trimble ve Qualcomm bugün, Snapdragon 8 Gen 1 ve Snapdragon 888 yonga setleri için Trimble RTX GNSS teknolojisinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu teknoloji, dünya çapındaki premium Android telefonların daha iyi konum özelliklerine sahip olmasını sağlıyor. Düzeltici bir hizmet platformu olan Trimble RTX GNSS teknolojisi, şerit düzeyinde rehberlik özelliğine sahip araç navigasyonu gibi konum tabanlı kullanıcı hizmetlerinin kalitesini ve doğruluğunu artırmak için Snapdragon ile entegre edilmiştir.

Snapdragon 8 Gen 1 ve 888 konumu en doğru şekilde gösterecek

Anlamı Trimble RTX tabanlı bir düzeltici hizmetle birleştirildiğinde, bu, telefon üreticilerinin, ağ operatörlerinin ve uygulama geliştiricilerinin mobil tüketicilere ölçüm düzeyinde sağlam bir doğruluk sunmasına olanak tanıyor. Şu anda mevcut olan olağan doğrulukla karşılaştırıldığında, bu, konum verimliliğinde 5 kat artış sağlar.

Örneğin, bir araç paylaşım uygulamasının alma varış yeri daha kesin olarak sağlandığında, hem sürücü hem de sürücü daha iyi bir deneyime sahip olabilir. Gerçek zamanlı navigasyon uygulamalarıyla, sürücüler şerit düzeyinde hassasiyet kullandıklarında daha fazla harita bilgisi görebilir ve daha da iyi yol tarifleri alabilirler.

Snapdragon 8 Gen 1 ve 888 konumu en doğru şekilde gösterecek

Trimble’ın Qualcomm Technologies ile olan mevcut ittifakı, ilk parti tedarikçileri de dahil olmak üzere otomotiv üreticilerine bağlı araçlar için yüksek doğrulukta konumlandırma çözümleri, gelişmiş sürücü yardım sistemleri (ADAS) ve otonom sürüş çözümleri sağlamak üzere genişletilecek. Trimble RTX teknolojisi, 2022’nin ikinci çeyreğinde Snapdragon 8 Gen 1 ve Snapdragon 888 kullanıma sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu