Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo Android Q için Google ile anlaşma yaptı! Hadi hayırlısı!


Oppo Türkiye pazarında oldukça önemli bir noktaya geldi. Vodafone, Turkcell ve perakende mağazalar ile pazara giren Çinli üretici birçok kişi tarafından tercih edilmeye başladı. Oppo Türkiye pazarında başarılı olmak istiyorsa bizlere güncelleme sunmak zorunda. Özellikle RX17 Neo modeli Android 9.0 güncellemesini hemen almalı ki insanların kafasındaki “Çinli telefonlar güncelleme almıyoree” düşüncesini silmeli. Bu konuda oldukça önemli bir adım atan Oppo Android Q güncellemesi için Google ile birlikte çalışacaklarını resmen duyurdu. Zaten Oppo Reno modelinde Android Q Beta sürümünü kullanmak mümkün bunu da hatırlatalım.

Oppo Android Q güncellemesi öncelikle Reno modeline gelecek!

Oppo Yazılım Mühendisliği Başkanı ve Oppo Başkan Yardımcısı Andy Wu şunları söyledi: “OPPO, donanım ve yazılım entegrasyonu yoluyla kullanıcıların deneyimlerini mükemmelleştirmeye büyük önem veriyor. Yenilikçi OPPO teknolojisi ile olağanüstü deneyimler yaşatırken, Google’ı ortak ekosistemimizin ayrılmaz ve uzun süredir devam eden bir üyesi olarak görmekten mutluluk duyuyoruz.

Buradan anlaşılan o ki; Oppo yeni nesil güncellemeler ile ilgili ciddi bir emek harcıyor ve bu konuda da yatırım yapıyor. Umarız Find X ve diğer Oppo modelleri de bir an önce güncellemelere kavuşur…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu