Akıllı TelefonIQOO

iQOO Neo 7 Racing Edition, TENAA’da Göründü

TENAA sitesi sayesinde iQOO Neo 7 Racing Edition eksiksiz bir şekilde tasarımını gösteren resimler ortaya çıktı.

iQOO kısa süre önce orta seviye akıllı telefonu olan Neo 7 SE ile birlikte Çin’deki en son premium serisinin tanıtımını yaptı. Sızıntılara göre Vivo’nun sahip olduğu şirketin iQOO Neo 7 Racing Edition adında başka bir akıllı telefonu olduğu söyleniyor. Şirket tarafından henüz resmi bir açıklama gelmese de iddia edilen telefon TENAA üzerinden yayınlandı.

TENAA sitesi sayesinde iQOO Neo 7 Racing Edition’nun eksiksiz bir şekilde tasarımını gösteren resimler ortaya çıktı. Listeye göre model numarası V2232A olan cihazın sadece resimleri yayınlandı. Bunun dışında cihaz hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz teknik özellikleri yayınlanmadı.

iQOO Neo 7 Racing Edition TENAA

Görüntülerde görülebileceği gibi cihazın tasarımı Neo 7 ile oldukça benzer. Vivo telefonlarında da görmeye alışkın olduğumuz büyük bir kare içerisinde kameralar bulunuyor. Birisi LED flaşın hemen üzerinde diğer ikisi ortada daire içerisinde bulunan üç kameradan oluşuyor. Ön tarafta da kamera için ekranda bir delik bulunuyor.

İlginizi Çekebilir: iQOO Neo 7 SE Tanıtıldı, Orta Segmentin Yeni Yıldızı

Daha önceki sızıntılara baktığımızda ise Neo 7 Racing Edition’nun 120Hz ekran yenileme hızına sahip Full HD+ AMOLED ekranla beraber gelmesi bekleniyor. Snapdragon 8 + Gen 1 ile güçlendirilecek cihazda 16GB (8GB Sanal) RAM ve 512 GB dahili depolama alanı bulunabilir. Neo 7 Racing Edition muhtemelen Android’in en son sürümü olan Android 13 işletim sistemi ve OriginOS 3 yazılımı ile gelecek. Ayrıca 120W’a kadar hızlı şarj desteği sunan 5000 mAh pil ile kutudan çıkacak. Kamera kısmı ile ilgili şu ana kadar sızan bir bilgi bulunmuyor.

iQOO tarafından henüz bu Neo 7 Racing Edition’nun hakkında resmi bir açıklama olmadı. Şirketin cihazı ilerleyen günlerde tanıtmasını ve piyasaya sürmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu