Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Şimdi de Galaxy S10 Lite iddiaları gelmeye başladı

Yakın zamanda gündemde dolaşan birçok haberde gelecek yıl tanıtılacak Galaxy S10 serisinin büç akıllı telefondan oluşacağı iddia ediliyor. Bu modeller; Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 Lite. Samsung görünüşe bakılırsa standart modellerin yanında özellikleri belli oranda kırpılmış bir Lite model de hazırlıyor.

Samsung haberlerinde güvenilir bir kaynak olan Güney Kore menşeli The Bell sitesinin yayınladığı habere göre S10 Lite modelinde yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu yer alacak.

Galaxy S10 Lite
Galaxy S10 Lite

Şirketin bugüne kadar duyurduğu 18.5:9 ekran standardına sahip tüm akıllı telefonlarda parmak izi okuyucusu arkaya konumlandırıldı. Ancak 5.8 inç büyüklüğünde ekran ve tek arka kameraya sahip olacağı bildirilen S10 Lite’da bazı Sony ve Meizu telefonlarda ya da Moto Z3 Play’de olduğu gibi parmak izi okuyucusu yanda olacak. Parmak izi sensörü eğer yanda olursa büyük olasılıkla güç tuşunun altına yerleştirilir.

Galaxy S10 ve S10 Plus modellerinde ise parmak izi okuyucusunun ekrana gömülü olacağı konuşuluyor. Bunun yanında büyük ekranlı model için üç kamera iddiaları yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Samsung önümüzdeki yıl şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy S10 serisini duyuracak. Öncesinde ise ocak ayında şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunu başlatması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu