GenelTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Serisi İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz


Xiaomi Pad 6 serisini bekleyenlere kötü haberimiz var. Tablet serisi 2023’ün ikinci yarısında çıkış yapacak. İşte son gelişmeler…

Xiaomi’nin Xiaomi Pad 6 serisi tabletler üzerinde çalıştığı bir süreden beridir dillendirilmekte. Xiaomi Pad 5 serisi Ağustos 2021’de çıkış yaparken, markanın devam modelleri bu yılın sonuna kadar duyurması bekleniyordu. Xiaomi daha önceki yıllarda olduğu gibi tablet tanıtımlarında ürün döngüsüne uymayarak arayı açmayı sürdürüyor.

Yeni bir raporda Xiaomi Pad 6’nın 2023’te çıkış yapacağı bildirildi. Mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Statiton’a göre Xiaomi’nin bir sonraki tabletleri gelecek yılın ikinci yarısında tanıtılacak. Tanıtımlar muhtemelen temmuz ya da ağustos ayında gerçekleşecek. Kaynak ayrıca Redmi’nin de yeni bir tablet üzerinde çalıştığını onayladı. Fakat bu tablet hakkında başka bir detay paylaşılmadı.

Xiaomi Pad 6

Yakın zamanlı bir raporda Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro‘nun Pipa ve Liuqin gibi ilgili kod adlarına sahip olduğu görüldü. Pad 6 modelinde Snapdragon 870, Pro versiyonda ise Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinin yer alması bekleniyor. Serinin önceki modelleriyle (Snapdragon 860-Snapdragon 870) kıyaslandığında işlemci birimlerinde ciddi yükseltmeler söz konusu.

Öte yandan tabletlerin önceki modellere göre daha ince ekran çerveçelerine sahip olacağı bildiriliyor. Her iki modelde çift arka kamera ve 11 ila 12 inç ekranlar yer alacak. Xiaomi Pad 6 Pro’nun ekranı 2880 x 1880 piksel çözünürlüğünde olup, 120Hz tarama hızını destekleyecek. Üstelik ekran AMOLED tabanlı olacak. Ayrıca tabletin dörtlü hoparlör, NFC desteği, klavye ve kalem desteği gibi diğer özelliklerle birlikte gelmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu